Przejdź na główną stronę serwisu
Nie jesteś zalogowany.
a mi nie, wolalbym co 2 tygodnie a taak... to trza czekac tak dlugo, ech...
WRC :
no ale pytalem Cie czy jestes taxowkarzem ???
Nie, taksówkarzem nie jestem, choć kiedyś przechodziłem kurs na taksówkarza i zdałem go poprawnie.
A wracając do tematu to ciekaw jestem jak już wyjdą wszystkie części na DVD to czy ta wersja, w której mają sprzedawać wszystkie odcinki w jednym wydaniu będzie jakoś się różniła np. okładką i czy będzie to po prostu zestaw tych 5-ciu pudełek czy wydadzą to w nowym pudełku. Wiecie chyba o co mi chodzi.
Taksówkarz :
A wracając do tematu to ciekaw jestem jak już wyjdą wszystkie części na DVD to czy ta wersja, w której mają sprzedawać wszystkie odcinki w jednym wydaniu będzie jakoś się różniła np. okładką i czy będzie to po prostu zestaw tych 5-ciu pudełek czy wydadzą to w nowym pudełku. Wiecie chyba o co mi chodzi.
Wydaje mi się, że po prostu pozbierają zwroty, włożą do jednego pudełka i będą sprzedawać jako zestaw. Być może taniej.
i tak zapewne bedzie, po co mieli by cokolwiek zmieniac ??? przeciez kazdemu zalezy zeby zrobic cos jak najtaniej niskim kosztem
No ale chyba wydadzą to w jakimś paku gdzie pomieści się te 5 płyt i mam na myśli jedno pudełko.
Taksówkarz :
No ale chyba wydadzą to w jakimś paku gdzie pomieści się te 5 płyt i mam na myśli jedno pudełko.
Pewnie włożą pięć pudełek do jednego kartonika.
tez tak sadze haha tak jak to robia z browarem, ktory robia po 6 w zgrzewce