Przejdź na główną stronę serwisu
Nie jesteś zalogowany.
jak miałem 5 lat marzyłem, żeby mieć takiego fiata !!!!, a marian koniuszko czyli marcel szytelnhelm był moim ulubionym aktorem mogę się pochwalić, że mieszka on blisko mnie w łodzi na ulicy pomorskiej !
Hehe,ja od 5 roku życia marze żeby mie takeigo fiata:)
hah to mieszkasz w siedzibie W11 ??
WRC, Ty masz jakąś obsesję z tym W11! Nie wiem jak Ty, ale ja uważam, że W11 to chała jakich mało. Maciek wyraźnie stwierdził, że chodzi mu o Pomorską w Łodzi, a Ty jak pewnie wiesz (bo pewnie jesteś z Krakowa skoro masz neta z Autocomu) ten "magiczny" serialik kręcony jest właśnie na ulicach Krakowa.
to ze w krakowie kreca to nie musisz mi mowic bo tyle to i ja dobrze wiem a obsesji nie mam tylko traz napisalem a juz jest wojna a co do int. to mam astera (dawny autocom niezle badziewie) nie wiem skad to wiesz proponuje jednak nie gadac o czyms nie na temat niech chociaz to forum bedzie normalne...
http://www.gielda.fsoautoklub.pl/index. … omfromid=5
Tego fiata można by przerobić na replikę 1313
Przecież to pomarańczowy kolor.L-61 zupełnie inny niż w Zmiennikach
mam
tez chcial bym miec takiego fiata
jak nie masz zadnego samochodu to skad twoj duzo mowiacy nick ???
tak se napisalem a co
WRC zostaw to biedne dziecko Neo w spokoju. Szkoda zdrowia użytkowników forum.
Kazio :
WRC zostaw to biedne dziecko Neo w spokoju. Szkoda zdrowia użytkowników forum.
hah, wlasnie do takiego wniosq tez doszedlem, tylko dlaczego nazwales go "neo" ???
Hehehe, na szczęście ja pamiętam korzystanie z netu, gdzie jedna fotka ściągała się dłużej niż teraz bardzoooo długa piosenka, a piosenka dłużej niż teraz cały film :)
no, no, no dzieki za tego link4, bo dopiero teraz sie dowiedzialem ze takie cos istnieje i nie sadzilem ze to moze byc uznawane za jakiekolwiek zagrozenie