Przejdź na główną stronę serwisu
Nie jesteś zalogowany.
Witam w dziale piosenki brakuje mi jednej przynajmniej melodi. Chodzi o to co np jada gdzies szybko wtedy leci ta muzyczka (np odcinek keidy jada z aktorem do krakowa) prosze o nazwe tej piosenki (melodii) albo o udostepnienie jej na stronce. Poza tym chcialbym tylko dodac ze rewelacyjna stronka!! a ten model to juz w ogole strzal w dziesiatke. Serdecznie pozdrawiam autorow :)
> Witam w dziale piosenki brakuje mi jednej przynajmniej melodi.
> Chodzi o to co np jada gdzies szybko wtedy leci ta muzyczka (np
> odcinek keidy jada z aktorem do krakowa)
Specyfika działu "Piosenki" polega na tym, że znajdują się w nim właśnie... piosenki. Melodie nie spełniają warunku muzyka + tekst.
> prosze o nazwe tej
> piosenki (melodii) albo o udostepnienie jej na stronce.
Niestety nic nie wiemy o istnieniu tytułów.
> Poza
> tym chcialbym tylko dodac ze rewelacyjna stronka!! a ten model
> to juz w ogole strzal w dziesiatke. Serdecznie pozdrawiam
> autorow :)
Dziękujemy bardzo i pozdrawiamy! :)
a moze daloby sie zalatwic piosenke ktora leciala glosno w mieszkaniu zony oborniaka, mowila ze maz bardzo lubial ten utwor. To w koncu byla muzyka+tekst
pozdrawiam
http://www.zmiennicy.com/piosenki/kwestia-czasu.html
Wiemy, że utwór spełnia ten warunek :)
Pozdrawiam
dzieki wielkie, poprostu za krotko przebywalem na tej stronce, pierwszy raz zreszta i zamiast przejrzec cala zawartosc postanowilem udac sie po pomoc na forum :P moje przeoczenie,sorki ;-)
gratuluje pomyslu i wykonania stronki, mam nadzieje ze stronka przetrwa do konca swiata i jeden dzien dluzej. Rewelacja !!
pozdro
Piosenki, film, postacie, auta :-) i strona super gratuleuje szczerze autorowi pomysły. Wreszcie porządna strona o ZMIENNIKACH. THX
>a moze daloby sie zalatwic piosenke ktora leciala glosno w mieszkaniu zony oborniaka, mowila ze maz bardzo >lubial ten utwor. To w koncu byla muzyka+tekst
>pozdrawiam
Tytuł: Kwestia czasu
A tu są inne melodie:
http://www.zmiennicy.com/forum/viewtopi … 525#p11525
Ostatnio edytowany przez dawdzio (19-09-2012 19:43:56)
Darek :
Piosenki, film, postacie, auta :-) i strona super gratuleuje szczerze autorowi pomysły. Wreszcie porządna strona o ZMIENNIKACH. THX
muszę dołączyć się do gratulacji bo tego jednak brakowało