Przejdź na główną stronę serwisu
Nie jesteś zalogowany.
Coś dla miłośników serialu
http://www.modele.nas.pl/?p=productsMor … roduct=942
ech... ale syf, lipnej jakosci wykonanie, brak szyb, napisy pasqdne, kogut na dachu wyglada jakby se usiadl, bo taki szeroki, siedzenia wygladaja jak lawki w parku, no i do tego jeszcze 89 zeta za taki syf !!!
Ostatnio edytowany przez WRC (02-12-2006 15:21:53)
Syf, jak wszystkie zabawski produkowane w prl. Ale zdarzały sie lepsze, sam miałem czerwonego dużego fiata z plastyku, dobrze zrobioby z szybkami, czarne siedzenia.
.
WRC :
ech... ale syf, lipnej jakosci wykonanie, brak szyb, napisy pasqdne, kogut na dachu wyglada jakby se usiadl, bo taki szeroki, siedzenia wygladaja jak lawki w parku, no i do tego jeszcze 89 zeta za taki syf !!!
Ktoś pewnie przepisał oryginalną cenę z PRLu , nie uwzględniając denominacji z początku lat 90-tych :)
Jordan :
Syf, jak wszystkie zabawski produkowane w prl. Ale zdarzały sie lepsze, sam miałem czerwonego dużego fiata z plastyku, dobrze zrobioby z szybkami, czarne siedzenia.
.
dokladnie mialem takiego samego jak i Ty (byl jeszcze maluch) i on wlasnie byl podobny do tego tu na fotce na tej aukcji, tyle ze lepiej wykonany z szybami i ladniejszym wykonaniem, a ten z aukcji, to chyba nie jest zabawka z prlu
Jeny jak sie patrzy na te zabawki z tamtych czasów to aż się łezka w oku kręci. Dzisiaj to pewnie zaden dzieciak nie chciałby bawić się takim "czymś" :D
O to ja miałem Poloneza też z Plastyku. Takiego jasnoniebieskiego, ewłasciwie gołębiego. To był juz chyba 1990 rok, kiedy go dostałem. I bardzo żałuje, ze mi sie zniszczył.