Przejdź na główną stronę serwisu
Nie jesteś zalogowany.
Witam wszystkich forumowiczów. Jestem herbatnik84 :)
Mam pytanko małe. Zdobył ktoś z Was może już 2 serię Zmienników? Pytałem we wszystkich kioskach i salonach prasowych i nic, jeszcze nie mają- a przecież dzisiaj jest już 14 listopada...
zajrzyj na strone glowna do dzialu nowosci na stronie, tam Major napisal, ze wychodzi 16 listopada
Ostatnio edytowany przez WRC (14-11-2006 20:13:25)
Na bank w czwartek 16 listopada miała wyjść - zaznaczyłem tę datę w kalendarzu już miesiąc temu. ;) :D
Tak informacyjnie, juz wiadomo kiedy bedzie trzecia plytka!
Co prawda nie jestem "rura z pania", ale moge oznajmic, ze szturmowanie kioskow nalezy zaczac 14 grudnia! :]
wlasnie mialem o to zapytac, dzieki wlk.
Jest już info na stronce.
Przypominam, niech jutro wszyscy Zmiennikofile szturmuja kioski! :)
W zeszłym miesiącu dorwałem w Empiku już dwa dni przed terminem, a tym razem jeszcze dzisiaj nigdzie nie ma...
scorpio44 :
W zeszłym miesiącu dorwałem w Empiku już dwa dni przed terminem, a tym razem jeszcze dzisiaj nigdzie nie ma...
Gdzie nie ma, tam nie ma ;)
Ciekawe, czy zwróciliście uwagę (jeżeli czytaliście) na dwie wpadki (w tym jedną naprawdę kompromitującą) w opisie "Zmienników" w dzisiejszym Kinie komedii. Otóż jest tam wspomniane, że jednym z filmów wyreżyserowanych przez Bareję są... "Rozmowy kontrolowane"! A drugie (tu akurat wchodzi w grę zwykła literówka) to to, że Kowalewski w "Daleko od noszy" gra rzekomo doktora Lubicza.
pisalo ze gra ordynatora lubicza... i istotnie, gra on ordynatora ale nie kojarze nazwiska bo jakos nie pojawia sie w serialu jak go ogladam, a tak wlasciwie moze on sie w serialu tak nazywac, bo tam maja nazwiska parodiujace rozne filmy
Gra Łubicza! Który, owszem, jest parodią Lubicza z Klanu.
Bareja i ROZMOWY KONTROLOWANE .... dobre
nagminnie pojawiającym się błędem jest "Tomasz Baljon" z tyłu płyty i małe "Ł" w imieniu Stanisław - wygląda to tak: STANISłAW
że też nikt tego nie skoryguje - może by tak napisać do Carismy, żeby takich szczeniackich wpadek uniknęła choćby w tych dwóch edycjach, na które jeszcze czekamy?
Kino Komedii jest jak Bareja:
Super filmy, z drobnymi błędami i wpadkami!
hah, coz za oryginalna puenta
w Empiku ZMIENNICY są wcześniej tzn 1-3 dni przed tym kiedy mają wyjść.3 serię kupiłem w Empiku 13 grudnia a seria oficjalnie wyszła 14 grudnia.Tak samo kupowałem poprzednie serie :)
Ostatnio edytowany przez ZMIENNIK (19-12-2006 09:10:05)
dobrze wiedziec
No dobrze wiedzieć, tyle że już pisałem o tym. ;) I napisałem również, że w tym miesiącu Zmienników w Empiku nie dostałem przed terminem, tak jak dwoma poprzednimi razami. Wniosek stąd, że nie zawsze i pewnie nie wszędzie.
W tym Empiku gdzie kupuje jest zawsze przed terminem :P
wie juz ktos kiedy wyjdzie 4 czesc ??? w przyszlym tygodniu czy nie ?? jakas konkretna data ???
już 16 a w moim miasteczku jak dotąd nie pojawiła się 4 część - jak z tym u Was?
chyba lepiej pogadac o tym tu: http://www.zmiennicy.com/forum/viewtopi … 2341#p2341 bo tu jak widac nikt nie zaglada