Przejdź na główną stronę serwisu
Nie jesteś zalogowany.
Witam, wiecie moze kiedy ma sie okazac czwarta czesc Zmiennikow ? Zawsze to było jakos 11-15, a póki co to na stronie Carismy nie widze zadnych zapowiedzi..
nikt ci nie odpisze juz pisalem to kilka dni temu oni chyba sami tego nie wiedza
aha...no trudno. dzieki :)
No, wreszcie pojawily sie informacje na stronie Carismy. Nie podaja zadnych dat premiery, wiec podejrzewam, ze plytka jest juz do kupienia.
to dziwne ze nie podaja i to bardzo dziwne
Trochę dziwne ale przed chwilą weszłem na stronę Carismy i w dziale kino komedia są poszczególne, odcinku 1 2 3 i jest tylko zapowiedz 4 części ze streszczeniem odcinków 10 11 12 które można kupić przez internet ale jak byłem w kiosku i na wystawię widziałem jeszczę 3 cześć.
no wlasnie ja tez w kiosq widzialem dzisiaj jeszcze poprzednia czesc a dzisiaj czwartek czyli dzien kiedy ma wyjsc a wychodzi w dniach miedzy 10 a 20 dniem miesiaca wiec jak nie dzisiaj to rowno za tydzien juz musi
Ostatnio edytowany przez WRC (12-01-2007 09:26:51)
Dokładnie. Zawsze jakoś tak wychodziło około 15-tego.
Na pewno wyjdzie.
Rozmawiałem odnośnie Kina Komedii z zaprzyjaźdnioną kioskarką (zawsze u niej kupuję)!
Powiedziała, że 4 część Zmienników powinna wyjść jutro tj. 13.01.07, a jeżeli nie jutro to na pewno w poniedziałek!
cooooo ??? a coz to sie stalo ze tak carisma pomieszala !!!
Zawsze oficjalnie było w czwartki, a nieoficjalnie parę dni wcześniej. Więc niewykluczone, że jutro się pojawi właśnie jako te 3 dni wcześniej przed oficjalnym czwartkiem.
A Carisma namieszała chyba o tyle, że nie podała terminu.
Dzisiaj w empiku w Katowicach nie było, jakby co.
Do mnie do kiosku jeszcze nie przyszło.... :(
bylem wczoraj w empiq i tez nie bylo tylko trzecia czesc jeszcze, mowie Wam w czwartek dopiero bedzie niestety
Ostatnio edytowany przez WRC (16-01-2007 10:42:59)
Do "ZAPRZYJAŹNIONEGO KIOSKU" przyszło tylko powtórzenie 2 części!
A mnie w kiosku powiedzieli, że właśnie w tym miesiącu prawdopodobnie będzie tylko wznowiona 2, a kolejnej na razie nie będzie.
Do na do kiosku przyszła tylko "dwójka" z naklejką "REEDYCJA"..... :(
ale ta carisma se robi jaja z nas a zeby ich szlaczek... !!! co za debile reedycje robia jak jeszcze nie skonczyli dawac calej serii... a moze by tak napisac do nich jaka petycje ???
Ostatnio edytowany przez WRC (18-01-2007 14:01:38)
Najlepsze jest to, ze czwarta serie mozna kupic "online" w ich sklepie internetowym. Ciekawe kiedy przysla. Az mnie korci, zeby sobie tak zamowic...
Wlazlem jeszcze raz na strone Carismy i przyjrzalem sie dokladniej. Jest podana data wyjscia tej czwartej plytki, ale niezle ja dziady ukryly. 23 stycznia to ma podobno wyjsc.
Ostatnio edytowany przez Inspektor Belon (18-01-2007 12:07:40)
eeee no to dobre ze jeszcze w tym miesiacu i za kilka dni, widac jaka firma taka stronka i szacunek do klienta, a myslalem ze to porzadne wydawnictwo gdyby mi nie zalezalo to bym specjalnei nie kupil nic ich skoro tak im "zalezy"
poza tym jaka dziwna daja date zawsze bylo w polowie miesiaca
Ostatnio edytowany przez WRC (18-01-2007 14:01:01)
a jak znalazłes kiedy będzie 4 czesc
Kamil :
a jak znalazłes kiedy będzie 4 czesc
http://www.carisma.com.pl/index_kd.html
Tuz nad opisem czwartej plytki widnieje napis: "zapowiedzi Kina Komedii - w sprzedaży od 23 stycznia"
A pytalem w mailu kiedy bedzie V czesc to Carisma mi odpisala ze 22 lutego bedzie premiera, ale na 99% :)