Przejdź na główną stronę serwisu
Nie jesteś zalogowany.
Oto Kolejny kandydat na replike serialowej taxy.Co prawda rocznik zgoła nowszy ale cała galanteria jak i Przedewszystkim Kolor Są jak najbardziej godne uwagi.oto link:http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C2070579
Pięknie utrzymany klasyk, stan idealny. Tylko po co ten gaz do tego fiata?? Takim fiatem się przecież nie jeździ się codziennie.
Ostatnio edytowany przez Piorun (07-01-2007 20:22:55)
nigdy go jeszcze w krakowie nie widzialem, chyba ze ta tablica jakas mylaca jest ale litere "w" na koncu w krakwie wydawano na poczatku 2006 roku, zatem znowu nie tak bardzo dawno
No spaprał chłop lekko sprawe z tą gasoliną,ale cóż pewno nie miał innego auta i tym jeżdził na codzień,więc ekonomicznie pomyślał.Co do tablicy rej to podejrzewam,że ten fiacior stał w jakimś garażu u dziadka i był na czarnych"dechach".Dopiero jak ktos go odkupił to przerejestrował..Co nie zmienia faktu,że i tak jest idealny :)))
no to 1 juz mamy teraz pora szukac zolty i czerwony - ten kolor chyba jest najpopularniejszy w pozniejszych latach bo i do dzisiaj latwo mozna znalezc czerwony
WRC mam miłą wiadomosc:Szukajcie tego czerwonego tylko..:)..Bo ja Dwa pierwsze mam :)...żółty czeka na remont a niebieski jest do poskładania :)..Pozdro..
na stronie jest taki tekst:
"Tablicy niebieskiej "1313" (WAT 039P) nie da się przypisać do żadnej dzielnicy Warszawy i była to najprawdopodobniej rejestracja przygotowana wyłącznie na potrzeby filmu"
Otoz da sie przyporzadkowac, poniewaz wyroznik WAT pochodzi z Pragi Polnoc/Targowka. Nie wiem tylko czy byly w tych dzielnichach pojazdy "gospodarki uspolecznionej" czyli czy byly tabele z literka na koncu.
el_comendanto: Tak, WAT to wyróżnik Pragi Północ. Wydawano tam tablice państwowe tylko z literami B, C, D, i Z.
(rejestracje.uctb.pl , bardzo polecam tą stronę :) )