Przejdź na główną stronę serwisu
Nie jesteś zalogowany.
Bardzo podoba mi się ostry styl jazdy Katarzyny.
Nie raz rusza z tak zwanym, przysłowiowym "piskiem opon" (np. ruszając z pod sklepu w Skórcu), hamuje też ostro. Pędzi po Ursynowie na wstecznym, itd.
A jak wam podoba się styl jazdy Kasi?
nie wiem co w nim widzisz, zwykly, normalny styl jazdy nic szczegolnego, wyroznia sie jedynie styl jacka i marianka
Styl jazdy Kasi jest mówiąc wprost nie najlepszy. Widać ze w tym czasie była niedoświadczonym kierowcą albo nigdy nie jezdziła fiatem 125p. Już podaje przykład! W odcinku 8 kiedy Jacek oddaje wóz Kasi tzn Marianowi, kiedy Kasia rusza z miejsca prawie udało jej się zgasić silnik przy ruszaniu z miejsca... Doświadczony kierowca, który jeździ dzień w dzień tym samym samochodem nie popełnia takich błędów.
Jeżeli o mnie chodzi, to i Jacek, i Kasia jeździli beznadziejnie. :)) Ale ocena stylu jazdy to jest w gruncie rzeczy sprawa bardzo subiektywna - np. elementy, które Pawełzmiennik wymienił na plus, u mnie są na minus. ;)
WRC, a czym w Twoim odczuciu wyróżnia się styl Jacka na tle stylu Kasi?
Mi tez sie wydaje, ze Kasia to nie nalezy do najlepszych kierowcow. Szczegolnie dobrze to widac w scenie kiedy wlecze sie za "docierajaca" sie nowa 1313, a potem wjezdza w drewniana barierke tylko dlatego, ze widzi "manewr na niecierpliwych" Jacka (=jednoczesne przyspieszanie i zapalanie swiatla STOP).
Przeciez widziala chyba, ze pomimo zapalonych swiatel stop auto z przodu raczej "oddala sie dynamicznie", a nie zajezdza jej drogi, wiec po co taka nerwowa reakcja z jej strony?
Ostatnio edytowany przez Inspektor Belon (05-03-2007 23:40:10)
jakby tak rzeczywiscie zle jezdzila to by nie dostala nigdzie pracy kierowcy
WRC, gdyby Twoja teoria była prawdziwa, to 80% kierowców komunikacji miejskiej w moim mieście nie powinno zostać przyjętych do pracy. ;) Kto zwraca uwagę, jak dany kierowca jeździ... Zresztą pamiętasz, ile różnych dokumentów Kaśka musiała dostarczyć do WPT. A to, jak ona jeździ, było dla wszystkich najmniej istotne.
w wg Twojej wyglada na to ze kazdy moze byc kierowca bez zadnych badan, testow itp
Ostatnio edytowany przez WRC (06-03-2007 12:26:02)
Styl Jacka wydaje mi się taki bardziej spokojny (moje odczucie).
O Marianku to ja nawet wolę nie wspominać.
Wracając do Kasi to jeździ raczej jak niedoświadczony mężczyzna - OSTRO i NIEUWAŻNIE, bo niedoświadczone kobiety jeżdżą raczej WOLNO i OSTROŻNIE. Ale skoro ona się przebiera za "chłopa" to ...
Pawełzmiennik :
Styl Jacka wydaje mi się taki bardziej spokojny (moje odczucie).
O Marianku to ja nawet wolę nie wspominać.
Wracając do Kasi to jeździ raczej jak niedoświadczony mężczyzna - OSTRO i NIEUWAŻNIE, bo niedoświadczone kobiety jeżdżą raczej WOLNO i OSTROŻNIE. Ale skoro ona się przebiera za "chłopa" to ...
WOLNO i OSTROŻNIE??? :D Nie jedno sie już widziało... ;)