Przejdź na główną stronę serwisu
Nie jesteś zalogowany.
Chłopaki, co to się stało, że na tym forum są ostatnio kompletne pustki? Kiedyś każdego dnia przybywało całkiem sporo postów i trwały całkiem ciekawe dyskusje na konkretne tematy, a ostatnio (a owo "ostatnio" trwa chyba z miesiąc, jak nie lepiej) jak wieczorem zajrzę - albo nic, albo góra 2, w zasadzie nic niewnoszące, posty.
Oczywiście jasną sprawą jest to, że wiele z tamtych postów z czasów świetności forum to były kolejne wypatrzone ciekawostki, a że została ich wypatrzona już na pewno zdecydowana większość, to ich zbyt dużo nie będzie przybywało. Ale nie tylko nowymi ciekawostkami wypatrzonymi w serialu żyło kiedyś to forum...
Zgadzam się z tym postem, tak jakoś nic się nie dzieje coś ostatnio, może chodzi o to że zbliża się okres wakacyjny, wtedy to dopiero bedzie zastój!
myślę że wszystko co było do powiedzenia zostało powiedziane a na pytania otwarte i tak nikt nie potrafi konkretnie odpowiedzieć dlatego stoim i kwiczym...
Witam!Piorun wydaje mi się, że jak we wakacje wyemitują Zmienników( a może się tak stac) to pozyskamy nowych młodych fanów serialu mam nadzieje, że młodsze pokolenie zrozumie ten film!