Przejdź na główną stronę serwisu
Nie jesteś zalogowany.
Obywatele i Obywatelki !!!
Nie pojawialem sie tu 2 tygodnie, a tu raptem 10 nowych postow? Co sie dzieje? Przeciez kiedys jak sie wchodzilo na forum po kilku dniach, to nie wiadomo bylo za co sie zabrac, tyle nowych postow przybywalo. A teraz? Wymyslmy jakis konkretny temat, ja wiem, moze kontynuacje zmiennikow, wezmy sie za spisywanie scenariusza (ja tam cos malego dopisalem do odcinka 3, potem przeprowadzka, itd. nie mialem czasu, a teraz mam nadzieje, ze znajde czas). Odkurzmy forum!!!
z powazaniem
PAWELZMIENNIK
ps. Sorry, ale mam brytyjskiego Windowsa, dlatego nie moge pisac polskich znakow.
Czesc!
Ja tu ogolnie widze 2 powody zastoju:
1) Wakacje i sporo osob wyjechalo gdzies
2) Wiekszosc ciekawostek z serialu zostala juz wydobyta, i kazdy boi sie cos dodawac, bo jeszcze sie okaze, ze sie powtarza, itp...
Jesli chodzi o inicjatywy, to mi ostatnio wpadl do glowy taki pomysl, zeby stworzyc liste obiektow do Google Earth z miejscami, w ktorych krecono Zmiennikow. Bylby to, moim zdaniem, ciekawy dodatek do tej strony.
Problem jest tylko taki, ze mniejsze miejsca takie jak Zatory, Skorzec, Baniocha, itp... sa slabo widoczne na mapach satelitarnych, tak wiec w sumie tylko Warszawa czy Krakow wchodzilyby w gre. W kazdym razie jesli adminom sie ten pomysl spodoba, to chetnie pomoge przy tworzeniu tej malej "bazy danych".
Inspektor, Twój pierwszy powód jest o tyle chybiony, że zastój na forum zapanował długo, długo (kilka miesięcy) przed wakacjami. ;) I to nawet bywały dłuższe okresy, kiedy nie pojawiał się ani jeden post.
To forum musi żyć!!! :)