Przejdź na główną stronę serwisu
Nie jesteś zalogowany.
Majkel :
Czy ktoś z Wawy może zrobić te zdjęcia bloku Szolc-Rogozińskiego 12 i tego sąsiadującego, robiącego za Alternatywy 4?
Mieszkam calkiem blisko tego miejsca (3 stacje metra), natomiast niestety w tym tygodniu mam urwanie glowy.
Dopiero kolo piatku moglbym sprobowac sie tam wybrac.
Inspektor Belon :
Majkel :
Czy ktoś z Wawy może zrobić te zdjęcia bloku Szolc-Rogozińskiego 12 i tego sąsiadującego, robiącego za Alternatywy 4?
Mieszkam calkiem blisko tego miejsca (3 stacje metra), natomiast niestety w tym tygodniu mam urwanie glowy.
Dopiero kolo piatku moglbym sprobowac sie tam wybrac.
Mam już fotki stamtąd ale od jakiegoś czasu nie mogę się ze stroną połączyć z domu, jak tylko problem ustąpi to zamieszcze te zdjęcia jak również kilka innych. Mam jeszcze zdjęcia z miejsca w którym docent Kwiatek przypadkowym machnięciem ręką zatrzymał taxi - wtedy Jacek i Kasia dowiedzieli się o pustostanie.
W weekend postaram się jeszcze zrobić zdjęcie miejsca gdzie Kasia wrzuciła Krashana do śmietnika, bo juz wiem na pewno gdzie to jest.
No to nie możemy doczekać się na fotki!
TRoCIn, problemy z połączeniem się ze stronką (które pojawiały się nie tylko u Ciebie) są już chyba rozwiązane, więc raczej nie powinieneś już mieć trudności z wejściem na nią.
PS: Friedmann nie nazywał się Kwiatek. Zresztą jego nazwisko w filmie w ogóle nie pada.
Ja dopiero od teraz moge działać z domu (dzięki MaJor), zdjęcia umieszcze jutro jak wróce z roboty
Ostatnio edytowany przez TRoCIn (02-04-2007 21:36:05)
scorpio44 :
PS: Friedmann nie nazywał się Kwiatek. Zresztą jego nazwisko w filmie w ogóle nie pada.
No faktycznie nie wiem czemu mi się tak skojarzyło, może utkwiło mi w pamięci jak Kaśka z Jackiem szukali docenta na osiedlu i zapukali do Kwiatka oczekując faceta a to była kobieta :). Przyznaje się do błędu :)
scorpio44 :
W filmie było dwóch docentów Kwiatków.
Przełożony Pióreckiej nazywał się doc. Kwiatek (Wiemy to, bo Piórecka mówi, że nadawcą "felernego" listu jest doc. Kwiatek).
Docent Kwiatek, to także kobieta z Ursynowa (której mąż jest ledwo magistrem).
Swoją drogą to zastanawia mnie ta dziwna zbieżność nazwiski i tytułów. Czyżby kolejna wpadka pana Stasia?
Jak obiecalem tak czynie - ponizej kilka fotek z Ursynowa i Mokotowa
To jest widok na blok SzolcRogozińskiego, po lewej kawalek bloku nr 14, czyli filmowego Alternatywy 4
Widok na wejście do klatki na której Ciapulek uroczyście wręczał klucze
Ogólny widok na blok Szolc-Rogozińskiego 14
A tu ulica Madalińskiego, tuż przed skrzyżowaniem z Al. Niepodległości - to stąd Kasia i Jacek zabrali docenta
Więcej fotek z Szolca i Madalińskiego wysyłam do MaJora celem umieszczenia w ciekawostkach, nie dam rady pokazac tu wszystkich z powodu skromnych rozmiarów miejsca na serwerze darmowych stron www :)
W weekend postaram sie sfocić miejsce gdzie Kasia wrzucila Krashana do smietnika
Ostatnio edytowany przez TRoCIn (04-04-2007 06:53:45)
No Gratulacje!!! Świetne FOTKI!
TRoCIn :
Jak obiecalem tak czynie - ponizej kilka fotez z Ursynowa i Mokotowa
To jest widok na blok SzolcRogozińskiego, po lewej kawalek bloku nr 14, czyli filmowego Alternatywy 4
Super zdjęcia! Teraz mamy ostateczny dowód na to, że jest to właśnie ta lokalizacja, gdzie Ciapul zajeżdzał gablotą pod Alternatywy 4.
gajos :
no właśnie gdzie była kręcona scena z Kraszanem w śmietniku? "nie wołać milicja" :)
Służew nad dolinką, ulica Sikorskiego zaraz za skrzyżowaniem z Nowoursynowską patrząc w kierunku Stegien, obok a raczej poniżej kościoła.
TRoCIn :
gajos :
no właśnie gdzie była kręcona scena z Kraszanem w śmietniku? "nie wołać milicja" :)
Służew nad dolinką, ulica Sikorskiego zaraz za skrzyżowaniem z Nowoursynowską patrząc w kierunku Stegien, obok a raczej poniżej kościoła.
eeeeej. :( ni ubiegaj mnie. do weekendu sie wyrobie a juz sobie przyobiecalem, ze to miejsce sfotografuje :D
el_comendanto :
TRoCIn :
gajos :
eeeeej. :( ni ubiegaj mnie. do weekendu sie wyrobie a juz sobie przyobiecalem, ze to miejsce sfotografuje :D
No to widze, że ja już nie musze się tam fatygować żeby robić zdjęcia, bo jest dwóch chętnych. Dla ułatwienia powiem wam, że śmietnik z Krashanem był pod budynkiem, w którym teraz jest chyba lecznica dla zwierząt
Pawełzmiennik :
Swoją drogą to zastanawia mnie ta dziwna zbieżność nazwiski i tytułów. Czyżby kolejna wpadka pana Stasia?
No już nie przesadzajmy z uznawaniem za wpadkę zbieżności nazwisk! A swoją drogą może to jakaś aluzja do kogoś?
mialy fotencje byc iii... nie ma
WRC :
mialy fotencje byc iii... nie ma
mówisz - masz
chłopaki wyżej bili sie o to który ma sfocić aż żaden tego nie zrobił, ja oczywiscie dawno to zrobilem tylko czekałem aż któryś wreszcie swoje zdjecia umieści. No i tak dlugo czekałem że aż zapomniałem :) Ale już nadrabiam
Stąd przybiegli (Kasia i Krashan)
Widok poglądowy
Budynek przed którym stał śmietnik
O, dokładnie tu
Pozdrawiam :)
TRoCIn, czy możemy wrzucić te fotki do ciekawostek?
MaJor, naturalnie jak wszystkie poprzednie, podeśle Ci na mejla bo mam o kilka więcej stamtąd i w lepszej jakości - bo tu wrzucam z troche zmniejszoną rozdzielczością
Dzięki! W takim razie czekam na maila.
nooo dzieki serdeczne hah dobrze ze zainterweniowalem, bo myslalem ze fotek nie bedzie bo chyba z kwietnia ktos obiecal, ze beda za kilka dni
MaJor :
Dzięki! W takim razie czekam na maila.
mam prosbe, gdyby te fotki byly z fotkami tzn z capsami z filmu, zeby bylo porownnanie
a nie wiedzialem, ze smietnik byl kolo tej chalpy, z tego co wiem, to tych 2 kolesi stalo przy chalpie, bo bylo ja widac w tle
a tutaj http://www.zmiennicy.com/forum/viewtopi … 3805#p3805
sa fotki siedziby wpt zrobione przeze mnie we wrzesniu, mam nadzieje, ze przydadza sie, bo z innego miejsca sa niz te obecne na stronce
Ostatnio edytowany przez WRC (03-11-2007 19:36:31)
Super fotki Trocin. Fajnie jakby ta ulica została nazwana Aleją przyjażni polsko-syjamskiej :D