Przejdź na główną stronę serwisu
Nie jesteś zalogowany.
Witam wszystkich,
Przypadkowo uwagę moją zwrócił pewien drobiazg, jak wiadomo w ostatnim odcinku występuje w roli cinkciarza pod Victorią - Jacek Kawalec, natomiast w napisach końcowych występuje Kawalec ale przed nazwiskiem ma literkę: K.
Czy to błąd?
Pozdrawiam,
grave
Rzeczywiście tak jest. Nie zauważyłem tego wcześniej, ale myślę, że to po prostu wpadka, jakich wiele.
Ale w sumie to dziwne. Przecież na planie doskonałe wiedzieli, że ma na imię Jacek, aczkolwiek mogła im się ręka omsknąć przy pisaniu. :)
ja tez to zauwazylem i to jeszcze baaaardzo dawno temu, bo nie chcialo m isie wierzyc, ze on tam wystepowal, bo chyba za mlody, wiec sprawdzilem na napisy koncowe i tak k. kawalec, wiec teraz mysle, ze to moze jego brat blizniak, lub oczywiscie blad
Ostatnio edytowany przez WRC (22-12-2007 22:23:58)
WRC, jaki znowu brat bliźniak? :)))))) Jest to Jacek Kawalec jako żywy, a jego twarzy i głosu Muminka nie da się pomylić z nikim innym. A tego typu błędów jest dużo, dużo więcej. Zresztą również w tym samym odcinku i również sprawa dotyczy postaci cinkciarza - portiera w tymże hotelu zagrał Tadeusz Somogi, a w napisach widnieje jako Samogi.