Przejdź na główną stronę serwisu
Nie jesteś zalogowany.
nie wiem czy ktos ogladal filmiki na youtubie, ja to robilem i tam fragment zmiennikow odc. 5 z tv polonii w scence z pijakiem na motorze pijak ten wola swojego ziomala oczywiscie "zygmunt", natomiast napisy podaja "zygmunt"
oryginalnie bylo chyba "stefan chodz no"
Ostatnio edytowany przez WRC (31-12-2007 15:50:45)
Stefan?? Ja to myślałem, że on mówi tak bełkotliwie "Zygmunt". WRC, ja nie chcę podważać bynajmniej Twojego zdania, bo szacunek mam dla Ciebie i Ty jesteś bardziej doświadczony ode mnie, ale sam nie wiem.
nie no ja nie mam nic, jezeli tak jest jak mowisz to moze rzeczywiscie jest zygmunt i ja zle slysze
ale ogladajac ta scenke w telewizorze na dvd ewidentnie slysze "stefan" a na youtubie "zygmunt"
tak pomyslalem, ze moze tak byc, bo podobno w "alternatywach" na dvd byly w niektorych miejscach inne dialogi anizeli w tv, wiec moze i tu rowniez
WRC :
tak pomyslalem, ze moze tak byc, bo podobno w "alternatywach" na dvd byly w niektorych miejscach inne dialogi anizeli w tv, wiec moze i tu rowniez
A widzisz! Możliwe... ale w sumie to pijaczek tak bełkocze, że ledwo można coś dosłyszeć na 100% .
Zdecydowanie jest tam "Zygmunt".
Tak jak przypuszczałem...