Przejdź na główną stronę serwisu
Nie jesteś zalogowany.
Właściwie to powinienem zacząć od tego miejsca ;)
Tak więc mam na imię Marcin, pochodzę jak widać z Ostrowa. Oprócz twórczości Barei (i kina polskiego lat 60-80) swój wolny czas poświecam głównie na dwie inne dziedziny: sport i muzykę. Z tym pierwszym mam do czynienia w dość szerokim zakresie (udzielam się w klubie sportowym jako działacz, kibicuję rzecz jasna, sam raz po raz biegam dla zdrowia na hali i na dodatek współpracuję z lokalną gazetą pisząc oczywiście o sporcie), natomiast w tym drugim przypadku po prostu słucham, słucham i słucham ;)
To tyle na dobry początek ;)
Pozdrawiam i z małym opóźnieniem witam wszystkich serdecznie :)
InżynierKwaśniewski :
(udzielam się w klubie sportowym jako działacz, kibicuję rzecz jasna, sam raz po raz biegam dla zdrowia na hali i na dodatek współpracuję z lokalną gazetą pisząc oczywiście o sporcie)
A czy ten Klub Sportowy to sie czasem nie nazywa Ogniwo? :P ;)
InżynierKwaśniewski :
Właściwie to powinienem zacząć od tego miejsca ;)
Tak więc mam na imię Marcin, pochodzę jak widać z Ostrowa. Oprócz twórczości Barei (i kina polskiego lat 60-80) swój wolny czas poświecam głównie na dwie inne dziedziny: sport i muzykę. Z tym pierwszym mam do czynienia w dość szerokim zakresie (udzielam się w klubie sportowym jako działacz, kibicuję rzecz jasna, sam raz po raz biegam dla zdrowia na hali i na dodatek współpracuję z lokalną gazetą pisząc oczywiście o sporcie), natomiast w tym drugim przypadku po prostu słucham, słucham i słucham ;)
To tyle na dobry początek ;)
Pozdrawiam i z małym opóźnieniem witam wszystkich serdecznie :)
hah teraz to juz nie bylo potrzeby witac sie, bo wszyscy prawie kolege znaja
Inspektor Belon :
A czy ten Klub Sportowy to sie czasem nie nazywa Ogniwo? :P ;)
Haha, nie, ale też na O ;) ("no tak, Danusia, wiedziałem że na D") ;)
zOrza? Chyba niedługo zmieniacie nazwę na Tęcza…
Ale to jest odpowiedź na trzecie pytanie, którego jeszcze nie czytalem, a które brzmi: podaj nazwę najbardziej znanego klubu w Polsce. Jury uznaje jednak odpowiedź ;)
InżynierKwaśniewski :
Ale to jest odpowiedź na trzecie pytanie, którego jeszcze nie czytalem, a które brzmi: podaj nazwę najbardziej znanego klubu w Polsce. Jury uznaje jednak odpowiedź ;)
7 tysiecy 250 godzin ahahah