Przejdź na główną stronę serwisu
Nie jesteś zalogowany.
Czy ktoś coś wie o tym egzotycznym kraju????? :) W końcu w Naszym ukochanym serialu pojawia się dość często :)
Wiem jedno:
"Dupczyć tylko te, które kaszlą "
:D
Jordan :
Wiem jedno:
"Dupczyć tylko te, które kaszlą "
:D
ze co ??? to chyba nie ze zmiennikow ???
OK. Teraz poważnie! :) Można sobie poczytać coś o tym egzotycznym kraju! :)
http://pl.wikipedia.org/wiki/Tajlandia
http://www.tajlandiaprzewodnik.pl/
WRC :
Z dowcipu:
Samolot zbliża się do Tajlandii i podchodzi do lądowania. Z głośników słychać głos stewardesy:
- Ostrzegamy państwa, że połowa ludności Tajlandii ma HIV, a druga połowa - gruźlicę.
- Co ona powiedziała? - pyta sie wnuczka przygłuchawy dziadek.
- Żeby dupczyć tylko te, które kaszlą...
:)
.
Jordan :
WRC :
Z dowcipu:
Samolot zbliża się do Tajlandii i podchodzi do lądowania. Z głośników słychać głos stewardesy:
- Ostrzegamy państwa, że połowa ludności Tajlandii ma HIV, a druga połowa - gruźlicę.
.
Co za bzdura!!! Dno totalne! Rozczarowałeś mnie Jordan :/
Do Tajlandii jeździ bardzo dużo Amerykanów i innych z 2. obszaru, żeby uprawiać tam tani seks hetero, homo, pedofilski etc. I chyba zażywać narkotyki.
fromthesecondside :
Do Tajlandii jeździ bardzo dużo Amerykanów i innych z 2. obszaru, żeby uprawiać tam tani seks hetero, homo, pedofilski etc. I chyba zażywać narkotyki.
hah i z malpami jeszcze
to jest tego typu dyskusja jak kiedyś usłyszałem w telewizji rozmowę dwóch niemców (to było w niemieckiej telewizji) że polacy to pijaki i złodzieje
autovidol :
to jest tego typu dyskusja jak kiedyś usłyszałem w telewizji rozmowę dwóch niemców (to było w niemieckiej telewizji) że polacy to pijaki i złodzieje
Autovidol masz całkowitą rację! To jest coś strasznego utrwalanie takich głupich stereotypów o jakimś narodzie i powtarzanie tego z pokolenia na pokolenie! Nie ma nic gorszego!
Piorun :
Jordan :
WRC :
Z dowcipu:
.Co za bzdura!!! Dno totalne! Rozczarowałeś mnie Jordan :/
Gdzie wasze poczucie humoru :]
Może do Barei też macie pretensje że ukazał jacy to ludzie Syjamu przemytnicy, krętacze. No i z czym do ludzi - sam Bareja przecież kazał prostytutce uwieść Krashana.
No i zanim ktoś napisze że to bzdura, to niech przeczyta to - to nie strona z dowcipami :]
http://www.travelplanet.pl/relacje_z_po … ciech.html
Jordan :
Piorun :
Jordan :
Z dowcipu:
.Co za bzdura!!! Dno totalne! Rozczarowałeś mnie Jordan :/
Gdzie wasze poczucie humoru :]
Może do Barei też macie pretensje że ukazał jacy to ludzie Syjamu przemytnicy, krętacze. No i z czym do ludzi - sam Bareja przecież kazał prostytutce uwieść Krashana.
No i zanim ktoś napisze że to bzdura, to niech przeczyta to - to nie strona z dowcipami :]
http://www.travelplanet.pl/relacje_z_po … ciech.html
ta brzydula byla dziwka ??? mi sie od zawsze widzi, ze sluzaca krokodylowego w koncu nawet go wachlowala
WRC :
ta brzydula byla dziwka ??? mi sie od zawsze widzi, ze sluzaca krokodylowego w koncu nawet go wachlowala
Taka panienka do towarzystwa - za darmo "tego" nie robi.
.
Jordan :
WRC :
Taka panienka do towarzystwa - za darmo "tego" nie robi.
.
ale "tego" nie bylo widac jak robila z krokodylowym a samego krashana to bardziej bila
A on takie dźwięki wydawał...
wlasnie, jakby dostal orgazmu
i gadal jezykiem, ktorego nigdy nie uzywa a podobno z krokodylowym mowi po tajsku a z nia nie wiem juz po jakiemu gadal
Ostatnio edytowany przez WRC (07-01-2008 19:59:06)
WRC :
ale "tego" nie bylo widac jak robila z krokodylowym a samego krashana to bardziej bila
Nie zrobiła tego bo Krashan nie miał pieniędzy żeby jej za "to" zapłacić.
A te jego jęki - to syjamska odmiana wizji erotycznych Jacka... "jeszcze, jeszcze..." :D
Jordan :
A te jego jęki - to syjamska odmiana wizji erotycznych Jacka... "jeszcze, jeszcze..." :D
No to wreszcie dzieki Tobie wszyscy wiedza co chcial powiedziec Krashan mowiac: "rołan! rołan!" :)
Inspektor Belon :
Jordan :
No to wreszcie dzieki Tobie wszyscy wiedza co chcial powiedziec Krashan mowiac: "rołan! rołan!" :)
hahah on rzeczywiscie jakos tak mowil !!!
ale jak sie pisze to to smiesznie wyglada czytajac
Inspektor Belon :
Jordan :
On właśnie tak bełkotał jak jakiś idiota. ;) ależ to zabawne było.