Przejdź na główną stronę serwisu
Nie jesteś zalogowany.
Tyle razy oglądałem i dopiero przypadkiem dziś rzuciło mi się że w odcinku 14 jak Jacek rusza z bazy śledzić Kasię/Mariana 1313 ma wygiętą klapę bagażnika od strony okna. Potem już na mieście wyklepana albo wóz zmienili.
Nie przypominam sobie by o tym wspominano ;)
.
Też to zauważyłem. I to już, ho ho, ładny kawałek czasu. Chyba trzeba zaktualizować ciekawostki o żółtej 1313. :)
mialem tez poruszac ten temat jeszcze jak bylo stare forum, gdy dopiero poczatkowala ta strona, ale pozniej zauwazylem ze w innej scenkach tez to mam miejsce wiec zrezygnowalem, bo pomyslalem ze to nic niezwyklego
Taa... ja też tak jak WRC na początku to zauważyłem.... Jest pare scen (np. w Krakowie) gdy 1313 ma wygiętą klapę... Trzebaby było wypisać wszystkie...
Nie znacie się na 125p. Jak nie docisnąłeś na środku,to się tak zamykała. A Jacek zamknął chyba z boku. Czytałem w ,,Motorze''
No masz rację Jacek zamykał klapę z boku i miał też w bagażniku źle ustawiony zamek bo tak trzaskał i czasami klapa się nie zamykała ( w 4 odc.).
Klapę wygiął Krashan jak gonił Kasie.
Ostatnio edytowany przez YACEK (18-11-2008 14:26:39)
Teoretycznie tak, ale on tak skoczył, ze klapa nie powinna się wygiąć, przynajmniej w tym miejscu...
Ale nie wiemy ile razy Piotr Pręgowski próbował tam wskoczyć przed nagraniem tej sceny.
Pamiętajmy telewizja kłamie :)
Ostatnio edytowany przez YACEK (19-11-2008 14:59:30)
Z tym się akurat Kolego zgadzam. :)
Tak wygląda klapa w 125p jak urwie się zawias a drążek skrętny, służący do jej podnoszenia po otwarciu, ją wypycha.
Jak by kogoś to jeszcze interesowało, po latach ;)
Ostatnio edytowany przez StachPaluch (21-02-2014 00:16:21)