Przejdź na główną stronę serwisu
Nie jesteś zalogowany.
Jakie wam się najbardziej podobają?
A oto moja trójka:
1. "Jesteś bardziej pazerny od kulawa tygrysa"
2. "Ja być student architekta"
3. I cały ten tekst co opowiadał w sądzie i sie rozpłakał :D:D Prze polewka z niego :D:D:D:D
"-Sir! Sir!
-To nie ser! To kielbasa! " :D
"Ja byc bardzo chora, ty isc kupic lek, aspiryna"
najlepszy był -żyjesz,żyjesz to tylko gaz dusząca w odcinku 7
albo jeszcze w tym samym odcinku gdy kraszan przychodzi do kłuska z kiełbasą i mówi-jest taka mała kłopota
procię pan pan dawno jechać ta samochoda ?
Ja cem siusiu.
Oby twój słoń kąpał się w mleku.
albo w odcinku 8 na dworcu w kutnie krashan pyta się konduktorki-proszę panią gdzie tu można coś zjeśc aja nie miec od tygodnia nic w ustach
nieeee to blyo tak: "prociem pani gdzie tu moszszna cos zjesc bo ja od tyflis nie miec nic w ustach"
a co do tej scenki to jeszcze bylo ja gadal do dziadka odnosnie butow: "u nas w kraju do swiatynia wchodzisz w skarpetach na znak czacunek"
fakt pomyliło mi się
No w sądzie fajnie zeznawał. Nie pamiętam dokładnie ale coś mówił, że padł ofiarą spisku "zagranicznego republicatora, a"
albo jak licytował: "Piecet dziesieć"
albo "płacem sto dolar ekstra"
"Taka rura z panią" była najlepsza. :)
Kraszah: "pan mnie nie ufac ??"
Jacek: "a pan mnie ufac ??"
A mnie sie podoba ten text i często go używam
"......Ma sie ta ręka , urodzona architekta ....." podczas " tuningu fiata " po jego porwaniu
Prociem Pan...Ja być tu umówiona z vice ministra...
Portier: i vice versa
- Hej koleś!
- Szadna koleś! Ja szuka jedna menczizna!
Ja najbardziej lubię jego tekst gdy poznaje Kuśmidra
- Prociem pan! Ja sampomnieć sabrać jedna bagasz. Duża niebieski toreb... salami. No ja nie moge wrócić, jedna celnik mi mówić, ja nie mogem wrócić... itd.
- Ile mamy czasu??!!!
- Czy go.... czy go....
- Co "czy go"?
- Czy go.. dwie i pół godzina.
Ostatnio edytowany przez helmutt (23-10-2006 08:41:10)
mój ulubion to ten w hotelu: "prosze pan, tu nie ma zadna peluszka marsjanna" i pozniej cala ta akcja jak ucieka i potyka sie na schodach a pozniej wstaje jakby nigdy nic, to jest zwala
"Po cosz mi sze tu fpakował?"
"za-ci-maj-cie! cem-sju-sju!"
"no to ja jedna noga juSZSZSZ w dom!"
"kocham Polskiem. Studiujem tu od... lat. Podsiwiam ludzi którzy pracujom tu nad Wisłom. Tak bardzo kocham Polskiem, że kciałbym aby mój Syjam był drugiem Polskiem".
...Prociem Pan Wośniak Twoja zna Krachan dafno Krachan nie ucika. Twoja ma połówkie - jest gwaranc !...
A drugi to taki :
Prociem Pan !!! U nas w kraju do świątynie wchodzisz w skarpetachhhh,na snak szacunek a do miejsc publycznych ....
Ostatnio edytowany przez Zdzisław Mroczkowski (14-01-2007 00:48:15)
"I milicjant zacęła strasznie na nas krzyczeć, że nie wolno... szukali jakaś pieluszka..."
''Tak tak na centralny.Cicho cieć.''
''Prociem pan moja paćport, pięć tysiąc złotych idż mi kupić jeden bilet do Berlin sztudencki.Reszta pana.''
-Otwierać milicja
-Tfoja kumple ?