Przejdź na główną stronę serwisu
Nie jesteś zalogowany.
Wszstko git, ale wprost nie mogę uwierzyć że z takiego chuchra zrobił się taki "pan z brzuszkeim"
A mnie i mojemu koledze było dane zjeść hamburgera w towarzystwie najlepszego taksówkarza w historii kina:-)
Facet był naprawdę w porządku. Z przyjemnością byśmy się jeszcze kiedyś z nim spotkali. Do miłego zobaczenia:)
PozdrowieniaDlaPanaMiecia :
A mnie i mojemu koledze było dane zjeść hamburgera w towarzystwie najlepszego taksówkarza w historii kina:-)
Facet był naprawdę w porządku. Z przyjemnością byśmy się jeszcze kiedyś z nim spotkali. Do miłego zobaczenia:)
hah to juz wiadomo czemu taki gruby, a na powaznie to gdzie to bylo ??? mc donald's w wawie ???
WRC :
mc donald's w wawie ???
Ja myślę że w restauracji w Kutnie :D
.
Jordan :
WRC :
mc donald's w wawie ???
Ja myślę że w restauracji w Kutnie :D
.
No jasne ale już chyba by tam nie pracował kelner z Kutna :D
Dalej pracuje, tzn. uwija się jak mucha w smole... w ukropie a dolara to do ust dalej nie bierze.
ps. Właśnie w milionerach koleś nie wiedział co zaczęto produkować w 1967 roku i zaznaczył syrenę... :mur:
Jordan :
Dalej pracuje, tzn. uwija się jak mucha w smole... w ukropie a dolara to do ust dalej nie bierze.
ps. Właśnie w milionerach koleś nie wiedział co zaczęto produkować w 1967 roku i zaznaczył syrenę... :mur:
hah tez wlasnie to zauwazylem, ja od razu wiedzialem, bo polonez po koniec lat 70 a na syrenke i warszawe to zbyt pozne lata by byly
Też mi przyszło to oglądać. :/ A taki gościu chojrak był z początku jak go wybrali. A potem co??? Nie wiedział TAKIEJ ważnej rzeczy!!! Głupiec!!!
wiadomo, z wloszczowy !!! Gosiu z krotkimi rekami mu zafundowal stacje a ptzyjechal samochodem hahaha
Pavloos_1313 :
Też mi przyszło to oglądać. :/ A taki gościu chojrak był z początku jak go wybrali. A potem co??? Nie wiedział TAKIEJ ważnej rzeczy!!! Głupiec!!!
I to podwójny - nie dość że nie zna dziejów polskiej motoryzacji to jeszcze na bakier z polskim filmem. Bo chyba każdy Polak pamięta serial Dom - przecież Talar już w pierwszej serii pracował w FSO i jarał się produkcją Warszawy, potem rozpierniczył Syrenę - wszystko przed 1967...
.