Przejdź na główną stronę serwisu
Nie jesteś zalogowany.
Witam wszydtkich wielbicieli Zmienników ciesze sie bardzo że istnieje taka strona , myśle że każdy zauwazył w żółtej 1313 jedną z anten która jest zamocowana na bocznej szybie w drzwiach kierowcy , czy ktoś wie jak taką antene zdobyć i gdzie , dodam jeszcze że mam zamiar zdudować idealną kopie zółtej 1313 tylko to jeszcze mósi poczekać jakieś pół roku . Ale na razie szukam takiej antenki na szybe .
Pszukaj na allegro lub innych stronach internetowych.Mam taką antenę tyle, że jest mi ona potrzebna bo też będę robił 1313 jek znajdę ładnego MRa a narazie siedzi w moim drugim fiacie.Te anteny były produkowane przez firmę unitra.Pozdrawiam
Będziemy pamiętać.Ale czy nie wiecie co to za przyżąd ten na klapie od schowka obok nalkejki ngk.Jest na nim znaczek z napisem castrol.Można to zobaczyć w 6 i 5 odcinku.
A u mnie możecie się spodziewać 1313 za 2 lub 4 lata, bo narazie muszę wyremontować mojego fiata z 1986 roku.
Fiat którego ja będe przerabiał jest z roku 90 , i ma przejechane 65 tyś , i nigdy nie jeździło na śmiercionośnym gazie , a ten przebieg jest oryginalny , to cudeńko jest mojego wójka . na razie .
Dodam jeszcze że jeśli rejestracja żółtej 1313 jest prawdziwa to można prześledzić dzieje tgo pojazdu . do dnia dzisiejszego , choc ja myśle że w naszych czasach ten Fiat jest przerobiony na zyletki , Szkoda
To widzę, że nie tylko ja chcę zrobić 1313 z trochę nowszego fiata, bo ja najpierw chciałem zrobić 1313 z fiata z 80 roku, ale plany się zmieniły, bo mój tato kupił mi dużego fiata z 1986 roku przebieg 94200 tyś km i nie wiem właśnie czy przerabiać go na 1313 czy zostawić takiego jak jest, bo ja bym musiał wymieniać cały środek a boczki na drzwi już mam kupione nowe te bez listew chromowanych i pozatym musiałbym zrobić światełka na słupkach i wymontować szyberdach a najgorsze by było znalezienie foteli od MRa i znaczka na przednią atrape z napisem polski fiat.Jak będziesz już przerabiał swojego Fiata to niezapomnij pomalować progów, przedniego i tylnego pasa pod zderzakami na czarno.Pozdrawiam
Ostatnio edytowany przez Stasiek (03-03-2008 14:42:03)
A tablice pewnie były prawdziwe, bo jaki sens by był zmieniania tablic.
Raczej nie były, a sens był.
http://www.zmiennicy.com/ciekawostki/pr … rozne.html - tu w jednej z ciekawostek jest spory wywód na temat tablic użytych w Zmiennikach. ;)