Przejdź na główną stronę serwisu
Nie jesteś zalogowany.
Moja mama mi powiedziała że w "Dzień dobry tvn"Mieczysław Hryniewicz opowiadał o otyłości.Mówił w nim że do roli Jacka w "Zmiennnikach"wcześniej musiał się odchudzać bo był grubszy niż postać którego grał.
ale mi nowosc, juz to mowil nieraz i chyba duzo osob o tym wie
WRC :
ale mi nowosc, juz to mowil nieraz i chyba duzo osob o tym wie
Może dla kogoś będzie nowość.Jak ty wiesz to dobrze ja nie wiedziałam.
WRC, to zaprawdę piękne, że wiesz tak wiele, ale czy będziesz wreszcie łaskaw zachowywać się, jak przystało na osobę w Twoim wieku, a nie jak szczeniak, który musi akcentować swoją wszechwiedzę niemal za każdym razem, kiedy usłyszy z ust innej osoby coś, co jest mu znane?
o maj gad, sam wódz sie zjeżył, ale z całym szacuneczkiem uważam interwencję za konieczną
Jak wyżej, a ja tego nie wiedziałem.
Ciekawe, jak gruby wtedy był?
sabina97 :
Moja mama mi powiedziała że w "Dzień dobry tvn"Mieczysław Hryniewicz opowiadał o otyłości.Mówił w nim że do roli Jacka w "Zmiennnikach"wcześniej musiał się odchudzać bo był grubszy niż postać którego grał.
Ja na przykład też tego nie wiedziałem. Dzięki za info.
Ja nie wiedziałem że jakoś musiał się odchudzać - był chudy z powodu kłopotów żywnościowych - a potem Piórecka go opasła swoimi kanapkami.
.
Jordan :
... Piórecka go opasła swoimi kanapkami.
Piórecka próbowała, ale jedynym efektem jej starań były kanapki w szufladzie...
Brawo dla Jacka i jego silnej woli! ;)
O_Bożena :
Jordan :
... Piórecka go opasła swoimi kanapkami.
Piórecka próbowała, ale jedynym efektem jej starań były kanapki w szufladzie...
Brawo dla Jacka i jego silnej woli! ;)
Jacek był przecież zakochany w Kasi :) Pewnie z miłości nie miał apetytu :)
sabina93 :
Hmm,dziwne jak pamiętam Mietka z kilku filmów ,z okresu zmienników i wcześniejszych nie zauważyłem u niego nadwagi .Ciągle ta sama sylwetka , i niby z czego miał by się WTEDY odchudzać z kości na ości ?
Fakt ,gdy dziś spojrzymy na niego to przytył bardzo dużo i miałby z czego zrzucić kilogramy ,ale wtedy ?może to tvn mu kazał się odchudzać ?
Ostatnio edytowany przez Barewicz (07-03-2008 19:56:15)
Może sabinie się pokręciło i chodziło o rolę w Na Wspólnej
Raczej jej mamie.
Najlepiej jakby pan Mietek wpadł do nas i opowiedział jak to było z tymi hamburgerami i odżywianiem w zmiennikach ;)
Na planie przecież serwowali firmowe (filmowe) kanapki z margaryną .
Ostatnio edytowany przez Barewicz (07-03-2008 22:59:09)
Eee, a skąd ta informacja?
Chyba z wywiadu z E.Błaszczyk ?
A wczoraj oglądałem film "Śpiewy po rosie" z 1982 roku i tam był pan Mieczysław faktycznie na twarzy bardziej nabity. Może faktycznie Bareja kazał mu sie odchudzić.
Może Jackowi nie dawali tych kanapek, żeby nie utył