Przejdź na główną stronę serwisu
Nie jesteś zalogowany.
Czesc zdobylem link do strony z aktualnym zdjeciem Marcela Szytenchelma, odtworcy genialnego Mariana Koniuszki.
Pan Marcel wedlug mnie niewiele sie zmienil, z reszta ocencie sami! Pozdrawiam wszystkich WPT 1313
wwwteatry.art.pl/!amatorzy/tuwim1.jpg
plfoto.com/zdjecia/239566.jpg
Polecam takze: http://www.teatry.art.pl/!inne/teatralia3/fja.htm.
Ciekawostka o obecnym zajeciu naszego filmowego bohatera-Mariana Koniuszki :-)
Spokojnie mógłby zagrać znów Mariana. :)
Słuchajcie, a może właśnie do niego najłatwiej byłoby się dostać w sprawie czatu, ewentualnie wywiadu?! Widać, że ten człowiek mocno udziela się publicznie i nie odgradza się od ludzi. Na pewno wsparłby tą inicjatywę.
Dokladnie !, masz racje!Pan Marcel jest dyrektorem artystycznym studia teatralnego.
Studio Teatralne SŁUP
ul. Gorkiego 16, Dom Kultury 502,
92-525 Łódź
tel.: +48 (42) 673-35-99,
+48 (42) 678-39-12 (pryw.)
Otóż to!
Można się z nim bez problemu skontaktować.
Autorzy strony powinni poczynić kroki w tym kierunku. Byłoby nam wszystkim bardzo miło.
Już widzę te nagłówki: "Czat z Marianem Koniuszko", hahaha... i do tego jako pierwszy czat. :)
> Otóż to!
> Można się z nim bez problemu skontaktować.
> Autorzy strony powinni poczynić kroki w tym kierunku. Byłoby
> nam wszystkim bardzo miło.
Nam też by było miło :). Pisalem jednak już, że jeżeli uda nam się zorganizować czat, to będzie to jesienią. Obecnie nie mamy na to czasu.
no nie zmienił się nic wiem, bo mieszka obok mnie !
Kazimierz Kaczor też sie nic nie zmienił
jedynie wlodziu tzn jacek zytkiewicz a wlasciwie m. hryniewicz sie zmeinil
Ewa Błaszczyk,Piotr Pręgowski,Cezary Harasimowicz,Mariusz Benoit,Stanisłwa Celińska,Gustaw Lutkiewicz też sie bardzo dużo zmienili.
Ps.Jaki Włodziu
> Ps.Jaki Włodziu
Mieczysław Hryniewicz gra obecnie Włodzia w serialu 'Na Wspólnej'
Marcel Szytenhcelm kiedyś mignął mi gdzieś w którymś odcinku "Kiepskich", czy też może widzieliście?
tak widzialem odcinek z balem sylwestrowym byl razem z Łazuką...
Moim zdaniem podobnie jak pan Szytenchelm Marianka,podobnie Piotr Pręgowski mógłby śmiało obecnie grać Krashana:)
Też oglądałem ten odcinek "Na dobre ...". Fakt, zagrał na 6!
Kto z Was mieszka lub wybiera się do Łodzi, na ul. Piotrkowskiej może podziwiać pełnowymiarowe rzeźby projektu M. Szytenchelma :) Z tego co czytałem w Dzienniku Łódzkim, jedni go za to chwała, inni wieszają psy.
dobra mądrale :) poszpanuje troche a co! 2 pytanie o MAńka:
1. Maniek najadł się miodku do tego stopnia, że naście lat później w serialu Dom zagrał pewną charakterystyczną, epizodyczną postać... Kogo??
2. Co Mariana miało łączyć z jednym z lokatorów z Grzegorzewskiej??
Marian Koniuszko miał pojawić się już w A4. Miał mieć związek z założeniem podsłuchu u Profresora Dąb-Rozwadowskiego.
W serialu DOM pojawił się jako ksiądz.
Ostatnio edytowany przez Kier.Prod.T.Garwanko (01-02-2010 22:28:41)
Widzę, że Towarzysz Garwanko na bieżąco z najnowszymi tytułami literatury biograficznej. Zastanawiałem się, czy do tej roli też byłby zatrudniony Marcel Szytenchelm, czy nawiązanie byłoby tylko formalne....