Przejdź na główną stronę serwisu
Nie jesteś zalogowany.
Wpadłam na pomysł aby w imieniu Jacka(który nie zna się na komputerach)założyć mu e-maila i konto na nasza-klasa.pl.Więc piszcie do niego e-maila pod adres:jacek.zydkiewicz@interia.eu lub dodawajcie go do znajomych na nasza klasa.pl:http://nasza-klasa.pl/profile/11153250.
Pozdrawiam :)
Kochana - Żytkiewicz ;)
Ale pomysł fajny.
Zrobić można poszczególne klasy:
- WPT
- grupa Gonshorka
- Bory Tucholskie itp.
.
Ostatnio edytowany przez Jordan (12-03-2008 17:52:03)
sabina93 :
Wpadłam na pomysł aby w imieniu Jacka(który nie zna się na komputerach)założyć mu e-maila i konto na nasza-klasa.pl.Więc piszcie do niego e-maila pod adres:jacek.zydkiewicz@interia.eu lub dodawajcie go do znajomych na nasza klasa.pl:http://nasza-klasa.pl/profile/11153250.
Pozdrawiam :)
Kolejny błyskotliwy pomysł Sabinki!!! :)
Może jeszcze profil Jacek Żytkiewicz na Myspace ktos zrobi ? .;)
na naszej klasie jest juz kilka profilow jacka ...tylko ktory jest prawdziwy?:) a i jest jeszcze mroczkowski , koniuszko , mastalerz ...:)
Ja sam jestem jednym z Mroczkowskich…
W jakimś profilu Jacka jest komentarz jakieś kobity, że ona też jest z Zatorów i szkoda, że nikogo zeń nie ma, dobrze, że chociaż Jacek jest… Ręce opadają.
A Jacek nazywa się Żytkiewicz, nie Żydkiewicz
Widzę że w temacie ostro pojechały konie po betonie .Jednak faceci to świnie .
Mastalerz :
na naszej klasie jest juz kilka profilow jacka ...tylko ktory jest prawdziwy?:)
Znalazłam 5 Jacków Żytkiewiczów. Jeden z nich jest z twarzy podobny zupełnie nie do naszego zmiennika, więc chyba to on jest prawdziwy... ;)
No i jest jeden Jacek Żydkiewicz. To chyba ten od Sabiny. :)
Plakat jakiś zróbcie, no!!! :)
JUż poprawiłam na Żytkiewicz.Nie wiem czemu ale zawsze zdawało mi się że Żydkiewicz.
sabina93 :
JUż poprawiłam na Żytkiewicz.Nie wiem czemu ale zawsze zdawało mi się że Żydkiewicz.
Mnie też! Dopiero tutaj się dowiedziałam (na jakimś innym wątku), że on jest przez "t" :)
Mimo poprawki, dla wyszukiwarki naszej klasy Jacek nadal Żydkiewicz...
A w ogóle, Sabina, może zapisz go do jakiejś szkoły? Niech się chłopak rozwija! :)
Proponuję do Zasadniczej Szkoły Samochodowej :)
Proponuję Instytut Naukowy w Bierutowicach.
teraz to sie chyba Karpacz nazywa?
Nie wiem czemu ale cały czas na wyszukarce wyświetla się pod "d".
Ostatnio edytowany przez sabina93 (14-03-2008 13:07:51)