Przejdź na główną stronę serwisu
Nie jesteś zalogowany.
Powiem tylko jedno: BRAWO!
A swoja droga pan Mieczyslaw ma niezla pamiec, zeby tyle szczegolow zapamietac! ;)
HRYNIEWICZ
Poraz kolejny potwierdził że jest spoko gościem - nic dodać nic ująć. Świetny pomysł z tymi fotosami - odświeżało pamięć.
FRACKOWIAK
Hehehe, ten koleś jest zawsze świetny - a ciekawostka jaką zapodał to bomba.
NOWAK:
Sympatyczny pan, dla wszystkich jednak największe przeżycie to gra u Barei. A ile anegdotek - brawo, to mi się podoba.
A propos obywatela MC - na tym screenie co zapodał Barewicz to moze być Bareja - i chyba jest na jakimś podwyższeniu bo coś za wysoki.
Ostatnio edytowany przez Jordan (22-03-2008 19:05:33)
el_comendanto :
Witam!!!
Cieplutki towar czeka na YouTube!!! Mozna rzec, ze najgoretszy, bo skonczylem o osmej rano. Hryniewicz jest w kawalkach dzis na zachete czesc pierwsza :-)
HRYNIEWICZ - http://www.youtube.com/watch?v=ACnvHNejv1s
FRACKOWIAK - http://www.youtube.com/watch?v=ZWzubGCjki0
NOWAK - http://www.youtube.com/watch?v=UZR6PST_FdQ
Milego ogladania!!!
W swieta popracuje nad dalsza czescia Jacka.
P.S. Male wyjasnienie - w wywiadzie pada haslo, ze jedna scena byla dokrecona, natomiast M. H. nie mowi, ktora. Potem udalo mi sie dowiedziec, ze chodzilo o scene '' Do odwolania bedziesz wozic Spadkobiercow Grunwaldu - ten film (...) nastepnie Jacek wchodzi do studia ekipy i tam sie opala sekretarka. Wtedy mial juz krotkie wlosy i rekwizytorka nalozyla mu peruke :-)
Pozdrawiam
Super!
el comendanto swietne !!! dzieki !!! mam tylko pytanko czy zrobisz jeszcze z panem mietkiem wywiad, zeby mozna bylo zadac jeszcze jakies pytania ??? bo cos wydaje mi sie ze nie wszystkie nasz zostaly zadane
miejsce gdzie kreciles ten material to patrzac bo budynkach pewnei praga ??? tymbardziej, ze pan mieciu tam mieszka tak mowil kiedys na czacie
podoba mi sie, ze pan mieciu jest soba i jest jak kazdy zwykly czlowiek bo np. przeklina
musze przyznac, ze jakbym go zobaczyl na ulicy to bym go nei poznal pewnie, bo tak ubrany a pewnei tak choadza zazwyczaj
Ostatnio edytowany przez WRC (22-03-2008 22:33:34)
el_comendanto :
Wtedy mial juz krotkie wlosy i rekwizytorka nalozyla mu peruke
to dlatego jego wlosy tak dziwnie wygladaja, jakby mial wymodelowany fryz na zelu hahaha
W którym to było odcinku, to z peruką? A wywiad z Hryniewiczem świetny, za dużo by o tym pisać. Siedzieliście w Golfie II?
Reszta też daje radę. Co to za zagraniczne słowo w 1.49 z Frąckowiakiem?
Super!Dzięki wielkie!Ale Hryniewicz w okularach mi się nie podoba :/.Ale fajnymi hasełkami strzela:"Specjalność zakładu bułka z masłem""i kopanie w radiowóz było super.Pozdrawiam
taka prosba do admina, zeby dodal te filmiki do ciekawostek, albo gdzies indziej na strone glowna mozna by stworzyc dzial "filmy", albo "multimedia"
Piękne :-)
Okazuje się, że wszyscy trzej są bardzo porządnymi ludźmi.
Ostatnio edytowany przez Bertorelli (23-03-2008 10:05:56)
fromthesecondside :
Co to za zagraniczne słowo w 1.49 z Frąckowiakiem?
Jest to chyba słowo "private"czyli poufne
czesc druga :-)
http://pl.youtube.com/watch?v=5UqUsEa8S3Y
Świetne ,będzie coś jeszcze?
el_comendanto :
czesc druga :-)
http://pl.youtube.com/watch?v=5UqUsEa8S3Y
PIĘKNIE
Mistrzu!!! el_comendanto!!! Przeszedłeś samego siebie!!! No normalnie brak mi słów... Brawo!!!
el comendanto odpowiedz jak mozesz na nasze pytanka czy bedzie reszta ??? bo na filmiku na koncu napisane jest, ze bedzie cos o tytule "na wspolnej"
dzieki za to !!!
Ostatnio edytowany przez WRC (23-03-2008 20:45:47)
I na temat odchudzania się wyjaśniło :D.Naprawdę niezłe ciekawostki .Szczególnie z penisem i cipą ,pełen luz u pana Mietka :D.\o/
Edit .
Jakby się udało zaprosić wam Ewe Błaszczyk i mamy odcinek 16 . Zmiennicy po latach :Zapis czasu.
Niezły dokument i wspomnienia.
Ostatnio edytowany przez Barewicz (23-03-2008 21:19:44)
Barewicz :
Szczególnie z penisem i cipą ,pełen luz u pana Mietka
szczerze mowiac tym mnie zamurowal hahah nie jest taki porzadny ulozony i grzeczny i dobrze, bo nie udaje tylko jest soba i jak widac nie rozni sie od zwyklych ludzi tym, ze przeklina itp.
co do tego na "C" to jak mawial moj kolega: "chuj i cipa to ekipa"
Ostatnio edytowany przez WRC (23-03-2008 22:16:52)
WRC :
Barewicz :
Szczególnie z penisem i cipą ,pełen luz u pana Mietka
szczerze mowiac tym mnie zamurowal hahah nie jest taki porzadny ulozony i grzeczny i dobrze, bo nie udaje tylko jest soba i jak widac nie rozni sie od zwyklych ludzi tym, ze przeklina itp.
co do tego na "C" to jak mawial moj kolega: "chuj i cipa to ekipa"
Nie ukrywam WRC że i mnie na początku trochę ta bezpośredniość wypowiedzi zamurowała :)
Ale spoko, tak trzymać :) Żeby tylko Pan Mieciu nie miał z tego tytułu jakichś problemów- ciekawe czy wiedział że to pójdzie
w powszechny obieg, od teraz może kojarzony jako facet od tych rzeczy na "C" , podobnie jak pani Renata Beger od seksu, owsa i kurwików:P
więc może lepiej żeby ta etykietka do niego nie przylgnęła.
W moim odczuciu facet trochę zagrał, myślę że to nie jest jego prawdziwe oblicze.
ale czemu mial byc miec jakies problemy, w koncu rozmawial prywatnie poza tym nie brazil nikogo
Przesadzacie, jaki skandal - to tylko penisy i cipy :D
Czy są znane jakieś nazwiska innych kandydatów do roli Żytkiewicza ?
.
Ostatnio edytowany przez Jordan (24-03-2008 02:15:16)
Skandal może żaden, fakt rozmawiał prywatnie, tyle tylko że to jest na You Toube- każdy może to obejrzeć- i z całego wywiadu zapamięta zapewne tylko te dwie rzeczy i odteraz zapewne będzie się to za panem Mieciem ciągnęło.
Przez szczeniacką brawurę doprowadził do małego skandalu obyczajowego ;p
ziemiadokwiatów :
Skandalu nie bedzie, bo druga czesc tego wywiadu zostala skasowana z Youtube :(
Pewnie w celu usunięcia pewnych fragmentów. Może to i lepiej, w końcu pan Hryniewicz nie jest osobą prywatną.
Czemu ten wywiad nie został zamieszczony na naszej zmiennikowej stronie?
ziemiadokwiatów :
Skandal może żaden, fakt rozmawiał prywatnie, tyle tylko że to jest na You Toube- każdy może to obejrzeć- i z całego wywiadu zapamięta zapewne tylko te dwie rzeczy i odteraz zapewne będzie się to za panem Mieciem ciągnęło.
jezeli tylko takie pierdoly zapamieta to bedzie to oznaczalo, ze nic ciekawszego go nie interesuje tylko jakeis zboczenstwa, mowiac krotko taki ktos chyba bylby prymitywem
ziemiadokwiatów :
Pewnie w celu usunięcia pewnych fragmentów. Może to i lepiej, w końcu pan Hryniewicz nie jest osobą prywatną.
Czemu ten wywiad nie został zamieszczony na naszej zmiennikowej stronie?
wlasnie apelowalem, zeby zrobic osobny dzial i tam to umiescic