Przejdź na główną stronę serwisu
Nie jesteś zalogowany.
A to widzę że kolega nie z W-wy... Jakby co to służę pomocą przy następnej zmiennikowej wizycie. A to były foty z miejsc w których kręcono serial? Ja mam np od jakiegoś czasu parę miejsc do zweryfikowania ale w pojedynkę trudno się zmobilizować.
jakbym byl z wawy to pewnie juz bym dawno odwiedzil te miejsca i ogladajac serial pewnie bym poznal (np. fotke grzybowskiej z ostatniej scenki serialu moglbym zrobic, ale jak bylem we wrzesniu to jeszcze nie mialem pewnosci czy to to miejsce a tu na stronie nie moglem spytac kogos z wawy bo nie dzialaa ta stronka), bo jak ogladam filmy krecone z miejsc, ktore zna to bez problemu lokalizuje a o jakie fotki z miejsc pytasz ???
a kolezanka jest z wawy ???
Ostatnio edytowany przez WRC (29-03-2008 17:05:32)
O te fotki pytam :)
WRC :
wiec lazilem po wawie sam i sam musialem foty robic
PS. Jestem kobietą :)
O ziemiadokwiatów jest kobietą!Miło wiedzieć :).Musi być babska solidarność!
tak to byly fotki siedziby wpt juz tu wklejalem, ale nie moge ich teraz tu znalezc, bo nie pamietam gdzie je dalem
Ostatnio edytowany przez WRC (29-03-2008 17:16:56)
Jak przyjedziesz następnym razem, to daj nam znać. To się jakoś razem ustawimy na zdjęcie :-)
Bertorelli :
Jak przyjedziesz następnym razem, to daj nam znać. To się jakoś razem ustawimy na zdjęcie :-)
Koniecznie :) (chyba raczej na zdjęcia wytypowanych przez nas miejscówek :)
Jestem z W-wy. A kiedy teraz będziesz w W-wie?
ok, a teraz mam latwiej, bo mam do kogo przyjechac moj kuzyn tam teraz mieszka wiec jak ostanio bylem to u niego mieszkalem, dawniej byl problem bo nie mialem nikogo w wawie zeby przenocowac
Ostatnio edytowany przez WRC (29-03-2008 19:22:22)
sabina93 :
O ziemiadokwiatów jest kobietą!Miło wiedzieć :).Musi być babska solidarność!
Babska też;), ale przede wszystkim musi być nasza zmiennikowa solidarność :)
Welcome! Gutentag! Nashledano!
Państwo pozwolą że się przedstawie: Persnalny Łukasik!
Występuje z ramienia WPT na czoło i od dziś, z upoważnienia mojego zmiennika - el_comendanto będę, jeżeli Państwo pozwolą - z przyjemnością koordynował wątki związane z wywiadami które kręcimy...
Może tylo o sobie a teraz zapraszam wszystkim serdecznie do nowego wątku tzn. Pytania do Mariana Koniuszki!!!
Tego niestety nie mamy nagranego ale:
Wasaty facet, ktory w zajezdzie pod Poznaniem mowi kawal do blondynki o Murzynie w kopalni [odcinek MONTE CHRISTO]
to jakis techniczny z planu.
jak mi sie cos przypomni dopisze.
Ja chciałem bardzo nieśmiało zapytać, czy dane mi jeszcze będzie obejrzeć trzecią część wywiadu z Hryniewiczem (bo nie zdążyłem)? Bo już zaczynam wątpić...
Co do tego czy zobaczysz - patrz na moja sygnaturke :D
Ostatnio edytowany przez Kier.Prod.T.Garwanko (03-04-2008 16:58:57)
Najbardziej intrygujący jest powód usunięcia filmu chwilę po jego zamieszczeniu...
scorpio44 :
Ja chciałem bardzo nieśmiało zapytać, czy dane mi jeszcze będzie obejrzeć trzecią część wywiadu z Hryniewiczem (bo nie zdążyłem)? Bo już zaczynam wątpić...
Błogosławieni którzy nie widzieli a uwierzyli ;)
Przez szczeniacką brawure, padliśmy ofiarą wroga reakcyjna zagraniczna publikatora i w związku z naruszeniem dóbr osobistych procesujemy się z poszkodownym Mieczysławem H.
A tak na poważnie to wszystkie 3 cześci wrócą do interneta jak tylko je przemontujemy...
Pozdrawiam
Łukasik
filmy nie sa usuniete wchodze na youtuba i jakos sa tam
A to bardzo interesujące. :)))
ziemiadokwiatów :
Bertorelli :
Koniecznie :) (chyba raczej na zdjęcia wytypowanych przez nas miejscówek :)
Jestem z W-wy. A kiedy teraz będziesz w W-wie?
Ależ droga ziemiodokwiatów: ja także mam stały meldunek w Warszawie :-) W każdej chwili mogę spotkać się z Tobą i ze wszystkimi Zmiennikomanami. Oczywiście w Medyce, czy gdzieś tam (czyli w Wawie ;-) Zdjęcie w miejscówkach znanych ze Zmienników w pierwszej kolejności!
Stały meldunek nie jest jednoznaczny z miejscem zamieszkania ;)
W sprawie spotkania to najlepiej daj znać towarzyszowi ardiano - on koordynuuje wątek z I Plenum Zmiennikomaniaków.
Wie ktoś kiedy będzie można oglądnąć ten wywiad z panem Mietkiem Hryniewiczem, bo usunięty jest z you tube?
Tu kierownik produkcji Garwanko. Witam kochanego pana Italiano!!!
No niechze sie pan nie denerwuje, zobaczy Pan wywiady wkrotce, sa one montowane oraz musza byc obowiazkowo poddane autoryzacji. Zostaly pokazane na forum jako dowod tego, ze posiadam je i jestem w stanie je zrobic, poniewaz w miedzyczasie pojawila sie dziwna sytuacja z wywiadem z W. Pokora nie chcialem byc uznany za kolejnego zartownisia. W miedzyczasie zepsulo mi sie auto i choc pozornie to nie ma nic wspolnego z wywiadem to wbrew pozorom baaardzo opoznilo sprawe, bo powstala pewna koncepcja tak - sluszna koncepcja montazu tegoz wywiadu. Tak wiec cierpliwosci. Doczekacie sie.
Na pocieszenie dodam, ze wyszlo z tego 60 minut, tak wiec jest co ogladac :-)
No!
Może by tak zamieścić te penisy i cipy w wywiadzie, tylko je wypikać? Żeby się niektórzy zbyt mocno nie podniecili.
jak ma się sprawa autoryzacji wywiadu?? ma on szansę ukazać się jeszcze w tym miesiącu??
fromthesecondside :
Może by tak zamieścić te penisy i cipy w wywiadzie, tylko je wypikać? Żeby się niektórzy zbyt mocno nie podniecili.
A dlaczego? Niech przynajmniej tutaj będzie normalnie, a cenzurze do widzenia :)
no wlasnie, przynajmniej dzieki temu widac, ze pan mieciu jest jak kazdy inny zwyczajny czlowiek i tez mowi czasem brzydko a nie udaje
Ostatnio edytowany przez WRC (12-05-2008 08:14:51)