Przejdź na główną stronę serwisu
Nie jesteś zalogowany.
We wczorajszym odcinku "Kryminalnych" tj. 12.04.08 "wystąpiła" niby taksówka MPT z przed 20 lat. Policjanci prowadzili śledztwo przeciwko pewnemu taksówkarzowi i pokazywane były sceny jakoby z 1987, w których "zagrał" brązowy Fiat 125p w malowaniu MPT. Filmowcy z TVN chyba wzorowali się na pojazdach ze "Zmienników", ponieważ w tym niby "empetowskim" malowaniu nie było "syrenki" przy numerze. Ot taka ciekawostka...
Z kolei wczoraj tj. 12.04.o8:) leciał w TV teledysk T.Love "Stokrotka" . Otóż mimo że teledysk kręcony był w latach 90-tych i można było wypożyczyć na jego potrzeby bardziej współczesny pojazd, jako niby taksówka występuje tam fiat 125p nawiązujący oznakowaniem do MPT.
Można domniemywać że Muniek Staszczyk i jego ekipa wzorowali się na pojeździe ze Zmienników właśnie. A teledysk można obejrzeć również na you tube :)
ojjj tez to widzialem wczoraj (kryminalni to moj ulubiony serial), ale zauwazylem tam jedna rzecz, oznaczenia mpt i te tylne to byly naklejki bo jak otwierali drzwi to blyoy widac obwodke ramke naklejki
t.love tez widzialem, bylo na vh1 wczoraj i w tym klipie taxowka najbardziej przypomina zmiennikowa (gdyby nie ten wspolczesny "kogut" taxi) szkoda tylko, ze zniszczyli tegio fiacika, coraz niej bedzie ich
Ostatnio edytowany przez WRC (13-04-2008 10:57:21)
Ja nie oglądałam Kryminalnych lecz w tym teledysku co ziemiadokwiatów podała zgadza się,ta taksówka jest bardzo podobna tylko taka nowocześniejsza
Z tą naklejką też zwróciłem uwagę...
Rownież zauważyłem ten "myk" z naklejką...
Do szanownego Towarzysza WRC: Moim ulubionym (dodajmy: współczesnym) serialem także są Kryminalni. To doskonała produkcja, o czym zresztą świadczą otrzymane TELEKAMERY...
Pavloos_1313 :
Rownież zauważyłem ten "myk" z naklejką...
Do szanownego Towarzysza WRC: Moim ulubionym (dodajmy: współczesnym) serialem także są Kryminalni. To doskonała produkcja, o czym zresztą świadczą otrzymane TELEKAMERY...
i przynajmniej widac, ze jeszcze polski i polskie realia a nie jak jakis badziew kryminalony na polsacie, gdzie w jednym z odcinkow widzialem udawane scenki bojki na dachu wzorem typowo amerykanskich filmow
szkoda tylko, ze w tym tvnie pracuja takie debile, ze likwiduja cos co przynosi wielka ogladalnosc ,wiekszej glupoty nie mozna zrobic mysla, ze kazdy ich tandetny serialik sie wszystkim spodoba jak cos fajnego a kryminalni maja cos takiego, ze po prostu sie nie nudzi
ale lepiej nie przyznawac sie tutaj, do innego niz zmiennicy ulubionego serialu hahaha
bo mialbym jeszcze kilka polskich
Ostatnio edytowany przez WRC (13-04-2008 18:59:34)
Od razu widać, że nie oglądaliście np. "Pitbulla", tudzież "Gliny". A "Kryminalni" był moim ulubionym serialem kryminalnym (oprócz wymienionych), bo przypominał mi 07 - zero krwi i mordobić, za to dużo intrygi. Do czasu. Siódma seria była krytyczna, akcja przewidywalna do bólu i całość robiona na odwal. Obecna seria już troche trzyma poziom, ale to chyba ostatnia?
Sorry za "nienatemat".
Ostatnio edytowany przez Pleban (13-04-2008 18:58:26)
WRC :
Pavloos_1313 :
i przynajmniej widac, ze jeszcze polski i polskie realia a nie jak jakis badziew kryminalony na polsacie, gdzie w jednym z odcinkow widzialem udawane scenki bojki na dachu wzorem typowo amerykanskich filmow
szkoda tylko, ze w tym tvnie pracuja takie debile, ze likwiduja cos co przynosi wielka ogladalnosc ,wiekszej glupoty nie mozna zrobic mysla, ze kazdy ich tandetny serialik sie wszystkim spodoba jak cos fajnego a kryminalni maja cos takiego, ze po prostu sie nie nudzi
ale lepiej nie przyznawac sie tutaj, do innego niz zmiennicy ulubionego serialu hahaha
bo mialbym jeszcze kilka polskich
Jest dokładnie tak jak mówisz... Szczera prawda!
"GLINA" Żądzi!!!!
glina szczerze mowiac jak ogladalem to byl dosyc nudny nie dzialo sie w nim prawie nic, jedynie jak sie strzelali w galerii mokotow blyo extra hahaha
W Glinie fabuła jest wciągajaca i realizm pracy policji. W kryminalnych jedna bajka, policja jeździ najnowszymi samochodami wszyscy poubierani jak na pokaz mody.
No dobra, bo schodzimy na inne tematy a tu nie oto chodzi. :)
co do kryminalnych to wlasnie, mniej wiecej co pol roku maja nowe samochody i to w miare porzadne co jest niemozliwe w polskiej policji ale reszta juz jest prawdziwa raczej
Niemożliwym jest, żeby polska milicjantka, tzn. pojicjantka jeździła służbowo nowiutkim FIATEM 500. Jeszcze ten Sedici, co to Zawada nim jeździ, to mogę zrozumieć. Ale FIAT to swoją drogą bardzo zacne wozy teraz robi. Ja tam FIATa uwielbiam. To moja ulubiona marka. Sam mam Sienę.
ja na codzien jezdze brava ale niestety nie moja
No wiesz... Ta Siena też nie na mnie rejestrowana niestety. Ale już niedługo...
A w ogóle to brava dla Bravy!! :)
Ostatnio edytowany przez Pavloos_1313 (14-04-2008 17:32:55)
hah wiec to tez nie jest calkiem twoj
mi sie w bravie podobaja te kosmiczne swiatla z tylu takie poziome cieknie paski i w ogole caly wyglad samochodu
Ostatnio edytowany przez WRC (14-04-2008 19:00:02)
Owszem, Brava jest ciekawa stylistycznie, a i Sienka jest niebrzydka. Mnie się podoba i lubię ją... Jak każdego FIATa zresztą.
Już nie będzie KRYMINALNYCH!!! Zdejmują z anteny! Klamka zapadła 1 kwietnia.
wiemy o tym, do polowy maja ma byc swoja droga co za debile w tym durnowatym tvnie pracuja, ze porzadne seriale likwiduja a badziewie nadal kreca
nienawidze tej tv ona jest najglupsza jaka znam
Ostatnio edytowany przez WRC (16-04-2008 22:31:50)
Przenieś się do "seriale kryminalne" w dziale "O wszystkim", tam napisałem dlaczego moim zdaniem zdejmują "Kryminalnych" ;)
WRC :
wiemy o tym, do polowy maja ma byc swoja droga co za debile w tym durnowatym tvnie pracuja, ze porzadne seriale likwiduja a badziewie nadal kreca
nienawidze tej tv ona jest najglupsza jaka znam
Podzielam zdanie!