Przejdź na główną stronę serwisu
Nie jesteś zalogowany.
Chciałem tu przenieść dyskusję z któregoś z watków o "Zmiennikach", mianowicie o serialu "Kryminalni", aby nie robić offtopicu. A żeby nie było tylko o jednym, to tytuł wątku dałem ogólny.
Pisałem ostatnio, że "Kryminalni" osiągnął poziom mniej więcej dna, ale ostatnia, 8 seria jest lepsza. No i niestety wykrakałem. Oglądałem dziś 6 odcinek o pacjencie, który strzelał z karabinka do swoich byłych szefów. Pod koniec, gdy Zawada z załogą docierają do matki mordercy, ona znajduje list od syna. Zawada go czyta i mówi, że koleś w tym liście pisze, iż zamierza teraz stuknąć niejaką Izabelę Turyńską. No cóż... można swobodnie w dwóch momentach zrobić stop-klatkę (gdy pisze go morderca i gdy czyta go Zawada) i przeczytać ten list i niestety nie ma tam wymienionego takiego nazwiska, ani w ogóle żadnych nazwisk! Tanie sztukowanie, byle bohaterowie znaleźli trop... szkoda, że mają widzów za takich matołków.
Ale na pocieszenie pozostaje fakt, że niedługo zobaczymy drugą serię "Gliny" :)
Jak to niedługo ?! Od 4 Kwietnia już leci.
U mnie niedługo :) Niestety...
To może jakieś wrażenia po obejrzeniu "Gliny"? Tak samo wciąga jak pierwsza część?
Mnie to z kryminalnych podobał się ten odcinek w którym był pijak Cynga czy jakoś tak.
Pleban :
To może jakieś wrażenia po obejrzeniu "Gliny"? Tak samo wciąga jak pierwsza część?
Trzyma poziom, ten sam reżyser, te same mordy. Dobrze zrobiony, klimat 10/10.
Stasiek :
Mnie to z kryminalnych podobał się ten odcinek w którym był pijak Cynga czy jakoś tak.
Ten co chciał gościa przeciąć "krajzegą"? Ten aktor był znany w swej młodości, grał m.in. w "Przepraszam czy tu biją" i serialu "Dom". Grał super, przystojny, a teraz wygląda na nieco sfatygowanego... no ale różnie się ludzkie losy toczą.
A co do "Gliny" to już nie mogę się doczekać :)