Przejdź na główną stronę serwisu
Nie jesteś zalogowany.
Mam 2 takie wątpliwości które proszę was żebyście mi pomogli:
1.Wąsy Mariana.Jak Kasio-Marian podwoziła p.Koniuszkową wydawało mi się że odkleja całe wąsy,a jak Jacek odklejał jej wąsy w 14 odcinku odkleił jedną połówkę wąsa. jak to jest??
2.Skąd Kasia znała imię Jacka???!!!Przecież jak on przyszedł do domu i oddawał dowód Kasi nie przedstawił się???!!!!!
Bardzo proszę o odpowiedź
jak skad znala jego imie ??? przeciez jezdzial juz wtedy z nim nie ogladalas dokladnie ???
Kiedy to??w którym odcinku??????Wiem że Kaisa poznała Jacka w Zatorach ale nie poweidział jej jak ma na imie(chyba)
dzizys masz pytania jakbys nie ogladala serialu i nie wiedziala, ze kaska to "marian" i poznala sie z jackiem w siedzibie wpt w odc. 4 gdy dostala robote
dobra i tak mnie nie zrozumiesz.KOniec tematu
należy sie pare słów wyjaśnienia :
1) te wąsy można walnąć w ciekawostkach, bo w "Krzyku Ciszy" też wyraźnie widać jak sie Kasi odkleiła jedna połówka po przebudzeniu na włościach Oborniaka
Na takie wąsy mówiło się kiedyś "piczkodrapki" :D
hehe dobre
sabina93 :
dobra i tak mnie nie zrozumiesz.KOniec tematu
Ja tez nie rozumiem.. Hmm...
A ja chyba rozumiem, o co Sabinie chodzi. O to, że Kasia od początku 9 odcinka (a od czasu wizyty Jacka z dowodem w 8 odcinku Kasia nie widziała się z Jackiem jako Kasia) mówi do Jacka po imieniu i Jacka to nie dziwiło, pomimo że nigdy się nie Kasi nie przedstawiał.
Tyle że przedstawiał się w jednym z wielu swoich śnie na jawie (pt. "Jeszcze, jeszcze" :D), więc pewnie jak zwykle pomięszał marzenia z rzeczywistością i myślał, że się przedstawiał. ;)
scorpio44 :
A ja chyba rozumiem, o co Sabinie chodzi. O to, że Kasia od początku 9 odcinka (a od czasu wizyty Jacka z dowodem w 8 odcinku Kasia nie widziała się z Jackiem jako Kasia) mówi do Jacka po imieniu i Jacka to nie dziwiło, pomimo że nigdy się nie Kasi nie przedstawiał.
Tyle że przedstawiał się w jednym z wielu swoich śnie na jawie (pt. "Jeszcze, jeszcze" :D), więc pewnie jak zwykle pomięszał marzenia z rzeczywistością i myślał, że się przedstawiał. ;)
No,chociaż jeden chłop mnie zrozumiał ;)
1. Sabina zauważ że w odcinku z Oborniakiem Kasia budzi się rano z jedną połówką wąsa a drugą ma odklejoną, a odcinek jak podwoziła koniuszową to muszę obejrzeć ten fragment bo nie pamiętam dokładnie, ale wydaje mi się że najpierw jedną a potem drugą połówkę odkleja
2.Jacek przedstawił się we śnie na jawie i w tym śnie chyba umówili się do Pomiechówka, bo w realu się nie umawiali- Jacek siedział przy stole z Kasią i jej rodzinką i jak dostał kosza (rozumiem w grę wchodzi ktoś inny) to sie ze wszystkimi pożegnał i wyszedł
nie wiem czy też to zauważyliście że z kolei w 9 odcinku ( podróż sentymentalna ) raz mówią do siebie po imieniu a raz pan-pani
Ostatnio edytowany przez ziemiadokwiatów (27-04-2008 10:56:01)
Jest taka scena kiedy Marian przejeżdża na czerwonym świetle przy dworcu Warszawa Gdańska. Jacek chce tam podejść, ale powstrzymuje go Kasia. Wtedy ona mówi do niego: "Jacek nie idź tam" ale zaraz szybko się poprawia i mówi do niego na "pan". Zorientowała się, że przecież on się jej nie przedstawił. Tylko na karteczce z kolei napisała: " panie Jacku zgadzam się". Wygląda na to, że sama się w tym pogubiła a Jacek pomieszał rzeczywistość ze swoimi snami tak jak to było wspomniane wcześniej.
PS. Właśnie robię sobie powtórkę, wszystkie odcinki po kolei. Od ponad roku nie oglądałem. Ten serial się po prostu nie nudzi i bardzo przyjemnie się to ogląda po dłuższej przerwie.
Mam dziwne wrażenie, że te wszystkie wizje Jacka służą tylko do usprawiedliwiania rozmaitych wpadek