Przejdź na główną stronę serwisu
Nie jesteś zalogowany.
Jaa xDjeśli udźwignę....:D
Sabinka: rozumiem, że będziesz obecna :-)
Niestety nie :( to był taki joke....
odświeżam temat, bo zbliża się 10 maja a lista zapełniona tylko po części... Pytanie do aktywu partyjnego: obradujemy w zaplanowanym terminie, czy przekładamy obrady do czasu aż sytuacja gospodarcza Polski Ludowej ulegnie znaczącej poprawie?
A jak dojdzie do skutku Zjazd to dacie fotki z niego??
Przyłączam się. Lepiej zorganizować spotkanie 10 maja, bo jak się raz odłoży, to już na zawsze. Poza tym, skoro liczba chętnych przez tyle czasu utrzymała się na takim poziomie, to przez kolejny tydzień, czy dwa na pewno nie wzrośnie.
ziemiadokwiatów :
no ja bym wolała w zaplanowanym jako że z gospodarką zawsze były i będą problemy :)
To się musi zawalić... :) a co do spotkania, to widzimy się 10 i mam nadzieję, że ci co ich nie będzie, będą mieli czego żałować
Jako, że dziesiąty już niedaleko, to może ustalmy godzinę. Która Wam pasuje?
Mam też nadzieję, że pogoda będzie chociaż przeciętna!
hm... myślę że nie wcześniej niż o 18 :)
a co ty nietoperzem jesteś że uaktywniasz się dopiero na koniec dnia?
niee, ale prawdopodobnie bede pracował 10... a poza tym świętowanie od rana może się różnie skończyć
hm... nie miałem absolutnie na myśli pijaństwa, ale jakieś małe ucczenie plenum w roizsądnych ilościach, a nie zaraz tych z grzybobrania. Jaka więc pora byłaby dla Ciebie odpowiednia?
Po części zgadzam się z obywatelką Ziemią. Może nie z samego rana, ale też nie po 18-tej...
ok więc pod naporem słusznych argumentów wybieramy wczesniejszą godzinę. Tylko wówczas, jak wspomniałem wcześniej może to skutkować moim małym poślizgiem z powodu przeprowadzki w firmie ale postaram się dostosować :)
Wybralbym sie, bo to w sumie blisko, ale niestety bardzo mozliwe, ze do 17h bede mial tego dnia zajecia (na uczelni Krashana zreszta ;)) i obawiam sie, ze zanim bym sie tam pojawil to juz wszyscy by sie zdarzyli zmyc. No nic, najwyzej innym razem. Czekam natomiast na fotki! :P
Ale oczywiscie jesli uda mi sie wyjsc wczesniej, to sobie odwiedze Kope.
Ostatnio edytowany przez Inspektor Belon (02-05-2008 11:22:38)
przygotowujemy ajkiś program plenum czy idziemy na żywioł? i o której rozpoczynamy obrady? czekam na propozycje
ej.... to o której się spotykamy?? zauważyłem właśnie że Towarzysz Bertorelli ma być... myślę że tylko z tego powodu warto się pojawić :P
Ja też chce przyjść!
Co prawda ostatnio mam mało czasu na czytanie i udzielanie się na forum, ale chyba mogę?
Ostatnio edytowany przez YACEK (09-05-2008 18:30:56)
pewnie ze tak, tylko zeby sie nie okazalo ze przychodzimy na kope o roznych godzinach ;)
No i gdzie byliście? :-/
Udało się Plenum?? :)
Chyba sie nie udało :(
no raczej... ale cóż... w decydującym czasie nie było większego zainteresowania tzn. nikt nie zaproponował lepszej godziny... ale jak napisałem wcześniej.. to sie musi zawalić
Wiedziałem. :D
hmm... więc nie było zlotu??