Przejdź na główną stronę serwisu
Nie jesteś zalogowany.
Myślę że p.Mietek wszystko zmyślił.Więc tak:nidy nie spotkałam się aby aktor zaproponował sobie mówić po imieniu.I cały ten wywiad to taki przesłodzony....Ma fantazję jak Jacek ;)
sabina93 :
Więc tak:nidy nie spotkałam się aby aktor zaproponował sobie mówić po imieniu.
no chyba że po paru browcach, haha
ziemiadokwiatów :
sabina93 :
Więc tak:nidy nie spotkałam się aby aktor zaproponował sobie mówić po imieniu.
no chyba że po paru browcach, haha
To nie wchodzi w grę u mnie :)ja nie toleruję pijaków ani pijaństwa
sabina93 :
Myślę że p.Mietek wszystko zmyślił.Więc tak:nidy nie spotkałam się aby aktor zaproponował sobie mówić po imieniu.I cały ten wywiad to taki przesłodzony....Ma fantazję jak Jacek ;)
to akurat nie ma znaczenia czy aktor czy nie aktor, po prostu jezeli ktos chce sie poczuc mlodziej to woli mowic z kims na "ty" nawet aktor no chyba, ze robi z siebie kogos waznego to wtedy nie pozwolilby se na takie cos
Ostatnio edytowany przez WRC (29-04-2008 16:54:47)
achaa i jeszcze jedno: kolega nazywa sie mietek a w wywiadze wymyslil, ze michal
WRC :
achaa i jeszcze jedno: kolega nazywa sie mietek a w wywiadze wymyslil, ze michal
No właśnie.... i tu go mamy...
Dajcie sobie spokój. Dziw że jeszcze nie zbanowano tego mitomana...
A wywiad z Wardejnem - ogarnąłem pobieżnie i nie chce mi się dokłądnie wczytywać w to zaproszeniem zmyślone lizanie się po fiutach...
hehe ..umowili sie na wywiad w kawiarni , po czym pogadali sobie 3 min. i sie pozegnali... mietek, michal czy jak ci tam nie wiem czy to cie bawi czy jak, ale daruj sobie
Ostatnio edytowany przez Mastalerz (29-04-2008 19:14:21)
Nie no, ten wywiad to są już w ogóle totalne jaja. :))))) A swoją drogą to mnie najbardziej śmieszy fakt, że kolega Mietek nic sobie nie robi z naszych wypowiedzi w tym wątku, tylko dalej wciska swoje kawałki, tak jakby lubił samego siebie narazić na śmieszność. Choć czuję, że w założeniu miało to być robienie sobie jaj z nas i "błysnięcie" przed nami. Ale, kolego, nie wyjszło!
PS: Co do imienia, to no to akurat nie popadajcie w paranoję - przecież Mietek_Żytkiewicz to tylko nick!
EDIT: Jest jednak coś lepszego - kolega w profilu ma wpisane imię... Łukasz! LOL :))))
Mastalerz :
hehe ..umowili sie na wywiad w kawiarni , po czym pogadali sobie 3 min. i sie pozegnali... mietek, michal czy jak ci tam nie wiem czy to cie bawi czy jak, ale daruj sobie
hahah to tylko swiadczy jacy aktorzy zabiegani i maja wyjatkowo malo czasu, "wywiad" z pokora zakonczyl sie rzekomym telefonem a ten obiadem
WRC :
Mastalerz :
hahah to tylko swiadczy jacy aktorzy zabiegani i maja wyjatkowo malo czasu, "wywiad" z pokora zakonczyl sie rzekomym telefonem a ten obiadem
Za to wywiad z Marcjanną Beluszką zakończy się w łóżku - czekamy :]
.
scorpio44 :
Nie no, ten wywiad to są już w ogóle totalne jaja. :))))) A swoją drogą to mnie najbardziej śmieszy fakt, że kolega Mietek nic sobie nie robi z naszych wypowiedzi w tym wątku, tylko dalej wciska swoje kawałki, tak jakby lubił samego siebie narazić na śmieszność. Choć czuję, że w założeniu miało to być robienie sobie jaj z nas i "błysnięcie" przed nami. Ale, kolego, nie wyjszło!
PS: Co do imienia, to no to akurat nie popadajcie w paranoję - przecież Mietek_Żytkiewicz to tylko nick!
EDIT: Jest jednak coś lepszego - kolega w profilu ma wpisane imię... Łukasz! LOL :))))
a W PODPISIE NA ŻE SIĘ nazywa Jacek :)
A w rzeczywistości na imię ma jeszcze inaczej i udziela się na tym forum również jako... No właśnie, ciekawe, czy się przyzna? :-)
to jest jakaś chora sytuacja... może by tak coś z tym zrobić?
PS czy możesz nam napisać kto to jest? bo nie wiem z kim nam się przyjdzie spotkać na tym zlocie...
i jeżeli kolega Mietek ma zamiar się na nim pojawić to ja rezygnuję - na znak protestu - przeciwko głupocie :P
Ostatnio edytowany przez ziemiadokwiatów (30-04-2008 15:00:42)
MaJor :
A w rzeczywistości na imię ma jeszcze inaczej i udziela się na tym forum również jako... No właśnie, ciekawe, czy się przyzna? :-)
Jako kto?
pewnie nazwisk tez ma z 5 jak imion hahahahaha
MaJor :
Pewnie jako marian z fiata... Pamiętacie takowego użytkownika? Takie dziecko.
Koledzy forumowicze i zacny kolego Majorze, należy czym prędzej wyjaśnić sprawę tego tajemniczego osobnika!!!
Kto coś wie, to niech mówi!!!
Ostatnio edytowany przez Pavloos_1313 (30-04-2008 20:39:57)
ziemiadokwiatów :
PS czy możesz nam napisać kto to jest? bo nie wiem z kim nam się przyjdzie spotkać na tym zlocie...
Wolałbym, żeby ta osoba sama się przyznała :) Na razie mogę tylko powiedzieć, że się prawdopodobnie zdziwicie.
Pavloos_1313: Pudło :)
OK ale jak długo pozwolisz mu robić sobie z nas jaja???
Przecież się nie odzywa...
MaJor :
a to?
MaJor :
Wolałbym, żeby ta osoba sama się przyznała :) Na razie mogę tylko powiedzieć, że się prawdopodobnie zdziwicie.
Pavloos_1313: Pudło :)
Ha ha. Pudło... No cóż. Dobrze by było, żeby ten forumowicz sam się przyznał, tak jak mówisz. Ale... czy to ktoś tak aktywny jak Inspektor Belon, autovidol, WRC czy scorpio44?? Bez obrazy chłopaki (jak coś).
Ostatnio edytowany przez Pavloos_1313 (01-05-2008 10:09:38)
Pavloos_1313 :
MaJor :
Pavloos_1313: Pudło :)Ha ha. Pudło... No cóż. Dobrze by było, żeby ten forumowicz sam się przyznał, tak jak mówisz. Ale... czy to ktoś tak aktywny jak Inspektor Belon, autovidol, WRC czy scorpio44?? Bez obrazy chłopaki (jak coś).
nie oni nie mają aż tak wybujałej wyobraźni... bez obrazy chłopcy :)
On nie ma odwagi cywilnej, aby sie przyznać!!! Buuu, po prostu buuuuu!!!
WRC :
pewnie nazwisk tez ma z 5 jak imion hahahahaha
pewnie podszywa się pod człowieka o stu twarzach z gazety Kasi
Ostatnio edytowany przez ziemiadokwiatów (01-05-2008 15:52:30)