Przejdź na główną stronę serwisu
Nie jesteś zalogowany.
Podszywa? Może to właśnie on.
moje typy: ardiano, Inspektor Belon, Bertorelli (jeśli kogoś uraziłam to przepraszam)
A może Mastalerz???
Oczywiście my tak tu sobie typujemy kto to może być, ale przepraszam jeśli ktoś poczuł się choć trochę urażony.
ziemiadokwiatów :
moje typy: ardiano, Inspektor Belon, Bertorelli (jeśli kogoś uraziłam to przepraszam)
Ej no bez jaj, toz to jakas nagonka sie robi.
Jeszcze nie jestem na tyle glupi, zeby tworzyc dwa konta z tego samego adresu IP, biorac pod uwage, ze istnieja tysiace serwerow proxy, ktore w sposob prosty i skuteczny pozwalaja na ukrycie swojego prawdziwego adresu, i malo kto poza organami scigania ma mozliwosc wykrycia kto z takiego proxy korzysta... Byle osoba choc troche kumata w informatyce to wie. Nie robcie ze mnie jakiegos totalnego lamera!
Prosba do MaJora o wykreslenie mnie z kregow podejrzanych, bo to juz sie zaczyna robic wkurzajace... :/
Ja Ciebie nie podejrzewałem bynajmniej, Ty jesteś "stary" forumowicz, a ci nie są zdolni do takich głupot. Przecież to nie może być WRC, scorpio44 czy inni doświadczeni forumowicze, nie?
Podejrzany musi działać od niedawna...
Jestem przekonany, że Major doskonale wie kim jest ten goguś. Tylko na razie tego nie ujawnia ze względu na dobro całej sprawy. :)
Ostatnio edytowany przez Pavloos_1313 (01-05-2008 19:19:03)
no to jest jakiś trop
Mastalerz :
Po wypiciu kilku kieliszków wina udało nam się nawiązać konwersacje
moze dlatego?? :p
i przepraszam najmocniej szanownego kolegę Inspektora Belona
Jeszcze ardiano i Bertorelli nie wypowiedzieli się w tej kwestii...
Czekamy, czekamy...
MaJor co prawda zbanował MIetka Żytkiewicza, ale on może jeszcze grasować pod osłoną innych profili.
Ostatnio edytowany przez Pavloos_1313 (02-05-2008 19:05:58)
A ja szczerze mówiąc nie za bardzo czaję sens tej dyskusji i "typowania"...
Pavloos_1313 :
Czekamy, czekamy...
Major co prawda zbanował MIetka Żytkiewicza, ale on może jeszcze grasować pod osłoną innych profili.
nie ja myślę że na forum już przestał grasować, jedyne co jeszcze może to na zlocie się pojawić chociaż lepiej by było żeby tam nie przychodził i się nie ośmieszał (no chyba że złoży samokrytykę i nas przeprosi)
scorpio44 :
A ja szczerze mówiąc nie za bardzo czaję sens tej dyskusji i "typowania"...
bo ty się nie wybierasz na zlot
ziemiadokwiatów :
Pavloos_1313 :
Czekamy, czekamy...
Major co prawda zbanował MIetka Żytkiewicza, ale on może jeszcze grasować pod osłoną innych profili.nie ja myślę że na forum już przestał grasować, jedyne co jeszcze może to na zlocie się pojawić chociaż lepiej by było żeby tam nie przychodził i się nie ośmieszał (no chyba że złoży samokrytykę i nas przeprosi)
Ja na jego miejscu bym się na zlocie nie pojawił, ale może jest na tyle zuchwały, że to zrobi. Jeśli tak to powinien przeprosić. Nie ma co do tego wątpliwości.
Pewnie teraz siedzi sobie w domku i obserwuje całą dyskusję jako inny użytkowniik.
No MaJor, to żeś nam zagadkę zadał - niczym z Borewicza, ale obawiam się że bez większej ilości poszlak się nie obejdzie, bo w tej chwili to można tylko strzelać
Ostatnio edytowany przez TRoCIn (02-05-2008 10:25:13)
A ja nie mam pojęcia kto to może być...
jakoś ardiano, Mastalerz i Bertorelli dziwnie przycichli
TRoCIn :
No MaJor, to żeś nam zagadkę zadał - niczym z Borewicza, ale obawiam się że bez większej ilości poszlak się nie obejdzie, bo w tej chwili to można tylko strzelać
Racja, racja. Prosimy o więcej poszlak. Ale cała sprawa jest bardzo ciekawa. Normalnie na naszym forum jakieś tajemnicze sprawy kryminalne wychodzą na światło dzienne... :) hehe
ziemiadokwiatów :
bo ty się nie wybierasz na zlot
A co ma piernik do wiatraka?
Mogę dodać, że ta osoba nie odezwała się na forum, odkąd pierwszy raz o niej napisałem. I nie jest to nikt ze starego grona.
troche mi przykro, ze podejzenia padly na mnie ,no ale coz przezyje,. i proponuje dla dobra ogolu skonczyc to typowanie i ujawnic podejzanego osobnika skoro sytuacja sie tak zagescila... :(
Ostatnio edytowany przez Mastalerz (02-05-2008 18:34:22)
Może Inżynier Kwaśniewski czy jak mu tam?
No MaJor, nie trzymaj Nas w niepewności... Ja jako jeden ze starych forumowiczów chciałbym się dowiedzieć - i tak się już ta osoba nie odzywa i pewnie się nie odezwie (znając życie...).
Pawełzmiennik :
No MaJor, nie trzymaj Nas w niepewności... Ja jako jeden ze starych forumowiczów chciałbym się dowiedzieć - i tak się już ta osoba nie odzywa i pewnie się nie odezwie (znając życie...).
Racja, niech już się dowiemy co to za zuchwalec! A jak się już dowiemy kto to taki, to go wyśmiejemy o tak: "ha ha ha hum!" :)
Ostatnio edytowany przez Pavloos_1313 (02-05-2008 19:07:32)
Pawełzmiennik :
Ja też jestem za napisaniem rozwiązania tej zagadki.... kurcze ale kto to może być???
dobra to teraz towarzysz Taxi podzieli się spostrzeżeniami. Po co wam to? dochodzić kto to jest ? , chłopak pozazdrościł el commendantowi vel. Kierownikowi Produkcji T.Garwanko wywiadów i napisał swój :) Gdyby mietek dał obiecany plik z wywiadem byłoby po historyjce , ale nie zrobił tego co świadczy ze wywiad jest spreparowany bo to napisać może każdy . A może on działa tak specjalnie żeby posprawdzać czy się denerwujecie (są tacy i uwierzcie mi wymyślają różne bzdury żeby tylko wkurzyć ludzi) , podjął próbę kolejnego wywiadu rzekomo z panem Wardejnem (i tu również brak dowodów na jego prawdziwość ) . Tyle
TAXI 666 :
dobra to teraz towarzysz Taxi podzieli się spostrzeżeniami. Po co wam to? dochodzić kto to jest ? , chłopak pozazdrościł el commendantowi vel. Kierownikowi Produkcji T.Garwanko wywiadów i napisał swój :) Gdyby mietek dał obiecany plik z wywiadem byłoby po historyjce , ale nie zrobił tego co świadczy ze wywiad jest spreparowany bo to napisać może każdy . A może on działa tak specjalnie żeby posprawdzać czy się denerwujecie (są tacy i uwierzcie mi wymyślają różne bzdury żeby tylko wkurzyć ludzi) , podjął próbę kolejnego wywiadu rzekomo z panem Wardejnem (i tu również brak dowodów na jego prawdziwość ) . Tyle
Tyle to my Towarzyszu wiemy. Jesteśmy tylko ciekawi, kto to taki...
scorpio44 :
A co ma piernik do wiatraka?
To że w wiatraku mieli się mąkę z której robi się pierniki :-)