Przejdź na główną stronę serwisu
Nie jesteś zalogowany.
ziemiadokwiatów :
scorpio44 :
A co ma piernik do wiatraka?
To że w wiatraku mieli się mąkę z której robi się pierniki :-)
mają tyle samo liter :)
ziemiadokwiatów :
moje typy: ardiano, Inspektor Belon, Bertorelli (jeśli kogoś uraziłam to przepraszam)
ziemiadokwiatów :
jakoś ardiano, Mastalerz i Bertorelli dziwnie przycichli
W związku z pojawiającymi się w mediach pomówieniami na mój temat postanowiłem wydac oświadczenie poniższej treści:
Wpisując się na listę użykowników tego jakże światłego forum nie przyszłoby mi do głowy podszywać się pod kogokolwiek innego niejako dodatkowo i w ten sposób rozbijać prężnie działający kolektyw. Pojawiające się tu i ówdzie plotki są, moim zdaniem, niczym innym, jak tylko wrogą reakcją zawistnych sił zachodnioimperialistycznych, będących rewanżem na słuszne i mające niemałe poparcie inicjatywy zintegrowania Towarzyszy w jednej słusznej idei. Nie mam i nigdy nie miałem nic wspólnego z wrogim odpryskiem na wizerunku forum jakim jest w moim mniemaniu Mietek_Żytkiewicz. Nigdy też, nad czym czasem ubolewam, nie odbywałem żadnych spotkań z Obywatelem Wojciechem Pokorą, ani z żadnym z innych znakomitych artystów wystepujących w najzacniejszym serialu Polski Ludowej.
Oświadczam również, że z powodu nastania Święta Pracy (niech się święci 1 maja) i innych następujących po nim świąt postanowiłem odpocząć od cywilizacji na łonie natury naszej socjalistycznej Ojczyzny.
Na zakończenie mojego oświadczenia wzywam Obywatela Mietka_Żytkiewicza do całkowitego ujawnienia swej podwójnej tożsamości i sprostowania wszelkich kłamliwych informacji jakimi jesteśmy zasypywani od dłuższego czasu.
Zakłamanym skrytoforumowiczom mówimy stanowcze i zdecydowane NIE!!
podpisano
Towarzysz Przewodniczący
Pierwszego Ogólnopolskiego Plenum Fanów Zmienników
Ardiano
Ostatnio edytowany przez ardiano (04-05-2008 12:35:39)
Dziękujemy za przemówienie , Towarzyszu Ardiano.Lecz muszę towarzysza poprawić:moówi się 1 Maj a nie 1 maja(w superstacji tak pewna obywatelka mówiła)
sabina93 :
Dziękujemy za przemówienie , Towarzyszu Ardiano.Lecz muszę towarzysza poprawić:moówi się 1 Maj a nie 1 maja(w superstacji tak pewna obywatelka mówiła)
Również przyłączam się do podziękowań.
Powracam właśnie znad akwenu Bałtyk, zarazem jedynego tak dużego zbiornika w PRL i widzę, że zacięte dyskusje trwają. Sabino: to zależy w jakiej sytuacji użyje się określonego zwrotu. Jeżeli jako zwykłej daty (np. dzień urodzin, termin wizyty lekarskiej) dopuszczalne jest użycie formy "pierwszy maja" (jako pierwszy dzień maja). Natomiast w przypadku Święta Pracy, to chyba faktycznie powinno się korzystać z formy "Pierwszy Maj" :-)
Bertorelli :
Powracam właśnie znad akwenu Bałtyk, zarazem jedynego tak dużego zbiornika w PRL i widzę, że zacięte dyskusje trwają.
Zacięte dyskusje trwają i bardzo prosimy o ustosunkowanie się do ich tematu bo zapewne nie rozchodzi się używanie daty 1 maj
Ostatnio edytowany przez ziemiadokwiatów (04-05-2008 17:21:05)
ziemiadokwiatów :
Zacięte dyskusje trwają i bardzo prosimy o ustosunkowanie się do ich tematu bo zapewne nie rozchodzi się używanie daty 1 maj
Ano właśnie... Bo, jak wszelkie poszlaki wskazują, to obywatel Bertorelli jest sprawcą całego zamieszania. Dlaczego więc obywatel milczy w tej sprawie?
No właśnie chyba należą nam się jakieś słowa wyjaśnienia... Obywatel napraaaaaawdę nie ma nic do powiedzenia w tej sprawie???
Ostatnio edytowany przez ziemiadokwiatów (05-05-2008 08:30:20)
MaJor :
Wolałbym, żeby ta osoba sama się przyznała :) Na razie mogę tylko powiedzieć, że się prawdopodobnie zdziwicie.
No i żeśmy sie zdziwili!!! Bertorelli?? Kto by pomyślał? Zdawał się być poważnym Towarzyszem, a tu taka wpadka! No Obywatelu, ustosunkujcie się do tego!!!
"Należy sie parę słów wyjaśnienia..."
Ostatnio edytowany przez Pavloos_1313 (05-05-2008 15:30:38)
Nie powiem nic bez mecenasa Broka ;-)
Bertorelli :
Nie powiem nic bez mecenasa Broka ;-)
Ciebie to bawi? Przestań się ośmieszać już chyba wystarczająco z nas zadrwiłeś
to kto w koncu byl ta osoba, ktora wymyslila ten wywiad ???
Ostatnio edytowany przez WRC (06-05-2008 20:57:43)
Ze mnie nie zadrwił tylko wkurzył bo sobie robi kawały na poważnym forum które wydawało sie być wolne od troli !
Zdziwiło mnie jedynie to, że uwierzyliście, że to ja. Trochę mi żal, ale myślę, że sam bym uwierzył w winę jednostki, gdyby nastawał na nią tłum... Skąd w ogóle ten pomysł, że to ja??? Zadrwiłem co najwyżej z osoby, która mnie oczernia!
Ostatnio edytowany przez Bertorelli (06-05-2008 21:08:34)
Świetny ten topik :)
A nie możnaby go już zamknąć?
Bertorelli :
Zdziwiło mnie jedynie to, że uwierzyliście, że to ja. Trochę mi żal, ale myślę, że sam bym uwierzył w winę jednostki, gdyby nastawał na nią tłum... Skąd w ogóle ten pomysł, że to ja??? Zadrwiłem co najwyżej z osoby, która mnie oczernia!
Dobrze, w takim razie proszę Cię o ustosunkowanie się do poniższego :-)
1. Mietek i Ty pisaliście kilka razy z tego samego adresu IP. Oczywiście, to normalne, że dwóch różnych użytkowników neostrady z tej samej okolicy otrzyma kiedyś ten sam adres. Ale że w tak krótkim odstępie czasu i akurat dwie osoby z tego forum?
2. Macie te same hasła. Spokojnie, nie wiem jakie, wiem tylko, że takie same, chociaż pewnie nietrudne do odgadnięcia, skoro takie popularne.
3. Po wpisaniu adresu mailowego Mietka w wyszukiwarkę dostaję jego imię i nazwisko. Okazuje się, że imię ma takie jak Ty, a do najczęściej spotykanych ono nie należy.
4. Idąc dalej, wpisuję do wyszukiwarki otrzymane imię oraz nazwisko i trafiam na stronę pewnej grupy na R. Okazuje się, że autorem tej strony jest... Bertorelli.
Pomińmy już to, że zarejestrowaliście się w odstępie pięciu dni oraz fakt, że jako jedyny w pewnym sensie starałeś się bronić Mietka. Przynajmniej na początku.
Wybacz, ale ja w takie zbiegi okoliczności nie wierzę :-)
PS. A co do tego, że to, co dzieje się w tym temacie, godne jest pożałowania, to się zgadzam. Temat zostanie zamknięty, jak tylko sprawa się wyjaśni.
Prawidłowo! Należy tępić kłamstwo i obłudę! :)
dobrze ze sprawa ,w ktora po czesci zostalem wmieszany, sie wyjasnila... no..ludzie mnie szanuja:))
Fajnie, można już zamkąć?
Pleban: Nie bądźcie natrętni! ;-)
MaJor powiedział, że zamknie, jak sprawa się wyjaśni. Czyli jak Bertorelli wyjaśni motywy swojego działania. Poczekajmy, Towarzyszu.
Znając życie Bartorelli już się nie odezwie... Tak jak Mietek_Żytkiewicz z resztą...
Był dziś na forum koło 20-tej i jak widać nie ustosunkował się do punktów MaJora
Jestem tu codziennie wieczorem :-)