Przejdź na główną stronę serwisu
Nie jesteś zalogowany.
Personalny_Łukasik :
ziemiadokwiatów :
Personalny_Łukasik :
ZIEMIADOKWIATÓW:
secundo: Wywiad z panem Szytenchelmem zrobiony, ale oboje z kolegą Garwanko mamy pełne ręce roboty i wchilowo montaż nie posuwa się do przodu. Ale bez obaw będzie dostępny :)w takim razie za ten wywiad też bardzo dziękuję i czekam aż będzie dostępny
PS. dopóki pisze się przez "o" kreskowane !!! ;)Literówka literóką, ale pisanie nazwiska małą literą to ewidentny brak szacunku.
Pozdrawiam
pisanie nazwiska z małej litery może i jest większym "przestępstwem" ale robienie "byków" i nieznajomość pisowni wyrazów powszechnie znanych też może razić - bez urazy kolego, mnie też się to czasem zdarza, ale staram się nad tym pracować
Witam!!!
Wszystkie wywiady oprocz rez. Barewicza sa zrobione. Ustalilem z Majorem, ze udostepni on swoje FTP i wywiady beda niejako exclusive na stronie Zmiennicy.com. Musicie poczekac, musze zarabiac pieniadze i uczeszczac na uczelnie, kazdy wywiad i jego obrobka to grube godziny montowania, to nie jest krecone komorka, ze mozna to sobie zrzucic w 30 sekund do komputera. Nie mam na to teraz czasu niestety, dla niedowiarkow moge wrzucic screeny z kazda osoba z ktora robilismy wywiad zeby uwierzyli w fakt istnienia wywiadow. Wszystko wroci do netu, co do Mieczyslawa Hryniewicza rozmawialem z nim wczoraj i jestem umowiony na przyszly tydzien. Wywiady zobaczyl, podobaja mu sie, ale chce sie z nami spotkac jeszcze raz.
Bardzo prosze o nie sranie żurem i cierpliwosc!!!
Ostatnio edytowany przez Kier.Prod.T.Garwanko (20-05-2008 20:30:51)
Lepiej byłoby na Youtube, wygodniej i wogóle
Garwanko wyluzuj, ja ci wierzę że masz te wywiady zrobione, ale chwilowo przestałam wierzyć w ciebie bo zaczęłam mieć wątpliwości co do tego
czy będą jeszcze udostępnione, teraz widzę że uzasadnione - nie można było tak od razu ??
Ostatnio edytowany przez ziemiadokwiatów (21-05-2008 05:32:50)
fromthesecondside :
Lepiej byłoby na Youtube, wygodniej i wogóle
Obawiam się, że źle zrozumiałaś Kier.Prod.T.Garwanko. Chłopaki jedynie prześlą mi te filmy przez FTP, natomiast potem będzie je można normalnie oglądać na stronie.
W takim okienku? No, może być…
Jak na youtube :)
del
Ostatnio edytowany przez WRC (22-05-2008 13:58:08)
Odbiegając od tematu:
„Wywiady z postaciami ze "Zmienników" - Personalny Łukasik przez Personalny_Łukasik”
Trochę to dziwnie wygląda…
Hehe!!! Specjalnie tak zrobil, poza tym identyfikuje sie z ta postacia tak jak ja z Garwanka...
fromthesecondside :
Odbiegając od tematu:
„Wywiady z postaciami ze "Zmienników" - Personalny Łukasik przez Personalny_Łukasik”
Trochę to dziwnie wygląda…
hahaha dobreeee to wyglada tak jakby sam ze soba zrobil wywiad
fromthesecondside :
W takim okienku? No, może być…
Biorąc pod uwagę ogrom pracy i czas jaki chłopcy wkładają w te wywiady, to nawet pisane byłyby wielką atrakcją...
Mam przykra wiadomosc: Krzysztof Zaleski jest w stanie krytycznym w szpitalu. Zmaga sie z choroba i na razie ona bierze gore.
http://pomponik.pl/wiecej/news/maz-paku … ba,1184562
Tutaj info w necie, ze to nie zart wiem z innego, niezaleznego zrodla.
Faktycznie przykre, tym bardziej że przynajmniej ja nic nie wiedziałem. Jeśli jest możliwość, to przekaż jemu, czy żonie życzenia od nas.
O takich aktorach i reżyserach nie piszą na pierwszych stronach stąd zaskoczenie.
Fakt, nawet pod tym linkiem jest przedstawiony jako "mąż Pakulnis", przy całym szacunku dla tej aktorki.
Jedna z ciekawszych kreacji w Zmiennikach! Trzymamy kciuki za pana Krzysztofa!
Niech dalej zbiera haki na każdego :)
denerwuja mnie te plotkarskie serwisy
ale prawda ten tytul nawiazuje do filmu "maz swojej zony"