Przejdź na główną stronę serwisu
Nie jesteś zalogowany.
Witam
Czy wiecie coś na temat lokalizacji zagranicznych ukazanych w serialu? Gdzie były kręcone? (Nie zdołałem się doklikać do takiej informacji).
Pozdr
Hubert
PS. Gratuluję super strony! :-)
Hubert napisał(a):
> Witam
> Czy wiecie coś na temat lokalizacji zagranicznych ukazanych w
> serialu? Gdzie były kręcone? (Nie zdołałem się doklikać do
> takiej informacji).
Doklikanie się do informacji dotyczących lokalizacji jest rzeczywiście trudne o czym zdążyliśmy się przekonać tworząc stronę.
Stąd mój temat na forum "lokalizacje geograficzne "Z" czyli 'fikcja jest wykładnikiem prawdy' ".
Niestety 'zdekodowanie' lokalizacji zagranicznych będzie pewnie graniczyło z cudem, więc należy uzbroić się w cierpliwość. Jak mawiał asystent Barewicza: "rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki, ale na cuda trzeba poczekać". ;)
> Pozdr
> Hubert
> PS. Gratuluję super strony! :-)
Dziękujemy i również pozdrawiamy! :))
No raczej sceny w Bankoku napewno kręcone były tam. I podejrzewam, że scena w 6 odcinku "PRASA SZCZEGÓLNEJ TROSKI" też była chyba kręcona w RFN-ie.
a gdzie były kręcone sceny w których występuje sam Bareja jako krokodylowy razem z Kraszanem?
major1 :
a gdzie były kręcone sceny w których występuje sam Bareja jako krokodylowy razem z Kraszanem?
To było w Tajlandii na 100%!
Z ciekawosci spytalem moja zone ( mieszkam w Tajlandii ) i spora czesc scen, z krokodylowym miedzy innymi w hotelu byla krecona w Pataya. Poza tym dialogi "Tajskie" sa oczywiscie udawane, Kraszan mowi po pseudo Tajsku, a Tajscy statysci powtarzaja te same linijki.