Przejdź na główną stronę serwisu
Nie jesteś zalogowany.
Ponieważ fikcyjne serialowe miejsca są wykładnikiem prawdziwych miejsc, zapraszamy wszystkich Odwiedzających do opisywania rozpoznanych lokalizacji pojawiających się w "Zmiennikach".
W dzisiejszym,drugim odcinku w momencie kiedy Zuk wjezdza do bazy im. Borow Tucholskich, wydaje mi sie, ze to dzisiejszy INCO VERITAS w Pruszkowie, na ulicy Lipowej kolo Komorowa pod Warszawa.
Byłam dziś zweryfikować miejsce co do którego mam podejrzenia że mogło służyć Barei za siedzibę Spółdzielni Sprzętu Komunikacyjnego im. Borów Tucholskich i mogę powiedzieć że dużo szczegółów się zgadza- przestrzeń samego obszaru na którym była zlokalizowana spółdzielnia, rosnące topole, lampy, tory, znak kolejowy, wagony kolejowe ustawione obok siebie, sterty desek, budyneczek przy bramie wjazdowej i słup wysokiego napięcia który mija żuk przy wjeździe. Nawet branża usług dzisiejszego zakładu ta sama - transport. Jak zrobię fotki sami ocenicie.
ziemiadokwiatów :
Byłam dziś zweryfikować miejsce co do którego mam podejrzenia że mogło służyć Barei za siedzibę Spółdzielni Sprzętu Komunikacyjnego im. Borów Tucholskich i mogę powiedzieć że dużo szczegółów się zgadza- przestrzeń samego obszaru na którym była zlokalizowana spółdzielnia, rosnące topole, lampy, tory, znak kolejowy, wagony kolejowe ustawione obok siebie, sterty desek, budyneczek przy bramie wjazdowej i słup wysokiego napięcia który mija żuk przy wjeździe. Nawet branża usług dzisiejszego zakładu ta sama - transport. Jak zrobię fotki sami ocenicie.
A nie podzielisz sie adresem tego miejsca ze Zmiennikofilami? ;)
to w serialu byly tory kolejowe ??? bo cos nie kojarze i tez prosilbym o adres to sobie sprawdze na google earth jak wyglada z gory
Ostatnio edytowany przez WRC (12-06-2008 22:42:00)
Były tam tory.
Jak będę miała fotki to napiszę.