Przejdź na główną stronę serwisu
Nie jesteś zalogowany.
Co to jest to na klapie od schowka koło naklejki NGK.Ma napis castrol . To coś jest w oryginalnej 1313 , w tej z rzemieślniczym tłumikiem jest umieszczone koło lusterka wewnętrznego.
Przypomina troche dlugopis na sprezynce ;)
Przyklejany uchwyt na długopis CASTROL.
W jakimś odcinku jest przyklejony do przedniej szyby u góry.
Jeżeli ktoś potrzebuje to mogę odstąpić taką naklejkę NGK bo mam oryginalną w takim rozmiarze z firmy NGK. Identyczna :) heh znalazłem u kumpla którego ojciec prowadzi sklep auto-moto dosyć stara ta naklejka ale jeszcze niepożółkła bo na błyszczącym papierze. Jeżeli ktoś robi replikę to pisać :)
Ostatnio edytowany przez CalibroManiac (30-07-2008 22:19:29)
http://allegro.pl/item402571951_2_nakle … oisi_.html
Prosze bardzo, można kupić. Troszke się różni bo ni ma świecy
Ostatnio edytowany przez YACEK (30-07-2008 23:33:52)
hahahah ja mam orginał ze świecą z początku lat 90 taka sama taki sam rozmiar jak w 1313 i taka sama czarno biała świeca
Ja też mam naklejkę ngk ze świecą oryginał z PRL już rok temu ją kupiłem do zrobienia repliki 1313.
Takie długopisiki były modne w drugiej połowie lat 80. Były jeszcze podobnie przyklejane notesy z długopisem z boku :)
To ja kupię taki długopis jak mieli w 1313 z napisem castrol.
kontakt:mastalerz1@gmail.com
No i jescze breloczek do kluczyków "SHELL"
tak to też kupię.Oczywiście jeszcze nie mam wszystkiego:brakuje mi okablowania i lampek do poltax 211 koguta taxi długopisu breloczka naklejki nie palić i niebieskiego paska z gwiazdkami, ale to zrobią mi w drukarni razem z szablonami, okablowania i mikrofonu do radmora i Dużego Fiata z 1978-1981 roku.Ale replikę zrobię na następny rok bo teraz remontuję innego dużego fiata i to jeszcze nie wiem bo może kupię Poloneza i Polskiego Fiata 125p z 1975 roku, oczywiście jak będę robił replikę to poinformuję wszystkich.
Ostatnio edytowany przez Stasiek (06-08-2008 18:28:25)
A ja jestem ciekawa gdzie można kupić taki sam breloczek Shell jak mieli w zmiennikach o którym mówi YACEK
Taki breloczek tylko z logiem castrol widziałem na allegro ale trochę kosztował