Przejdź na główną stronę serwisu
Nie jesteś zalogowany.
g
Kino Komedii kosztuje 11,90zł, ale podejrzewam, że to będą ze trzy płyty. Czekam na informacje od wydawcy.
Na pewno będzie tego conajmniej 3DVD.
"Alternatywy 4" mają 9 odcinków, a są właśnie na 3 płytkach... a cena to ok. 50 zł.
czyli ze jak rozumiem na kazdej plycie sa az 3 odc. ???
Tak, na każdej płycie są 3 odcinki serialu "Alternatywy 4".
Idąc tym tropem powinniśmy spodziewać się aż 5 DVD (!) ze "Zmiennikami". A co za tym idzie, cena powinna również być wyższa.
Jednak tak naprawdę wszystko zależy od sposobu zremasterowania oryginału do wersji DVD. Nie jest wykluczone, że na jednej płycie zmieści się nawet i 5 odcinków, co oczywiście odbije się na jakości naszego serialu.
Pożyjemy, zobaczymy. :)
Jedno jest pewne: Ten zestaw DVD po prostu trzeba mieć!
Jeśli by były 3 płyty, to zestaw by wyglądał tak
Pierwsza płyta:Ceny umowne, Ostatni kurs, Dziewczyna do bicia, Typowa logika damsko-męska, Safari
Druga płyta:Prasa szczególnej troski, Warszawski łącznik, Fartowny dzień, Podróż sentymentalna, Krzyk ciszy
Trzecia płyta:Antycypacja, Obywatel Monte Christo, Spotkania z Temidą, Pocałuj mnie Kasiu, Nasz najdroższy
lepiej jednak jakby byly 3 odcinki na 1 plytce, skoro mialoby sie to odbic na jakosci gdy bedzie az 5
Też tak myślę.
Gdyby ograniczono liczbę płyt, to o jakichkolwiek dodatkach możemy zapomnieć. A samo wydanie pozostawiałoby wiele do życzenia.
Pogudzcie sie z tym ze nie bedzie zadnych dodatkow, czy serial bedzie na 3 czy na 5 plytach nic wiecej tam sie nie znejdzie
Dla mnie dodatkiem będzie nawet ciekawie zrobione menu z dobrym podkładem muzycznym.
ja tez jestme pewny ze nei bedzie dodatkow no moze jedynie w postaci wybranych scen z filmu bo tu nie trzeba sztuki ale o zdjeciach z planu i relacjach nie ma mowy