Przejdź na główną stronę serwisu
Nie jesteś zalogowany.
Niestety, mam złą wiadomość dla wszystkich, którzy czekają na DVD. Otrzymałem dzisiaj informację z wydawnictwa, że wydanie "Zmienników" na DVD zostało chwilowo wsztrzymane. Staram się uzyskać więcej informacji na ten temat.
Pozdrawiam
Mi się wydaję, że ,,Zmiennicy'' będą wydane na DVD we wrześniu lub w październiku. A jak wydadzą w pierwszym dniu sprzedaży pójdę na otwarcie kiosku, albo będe stać całą noc tak jak Piórecka i Ołtarzewska. Jak kupie to od razu włożę płytę do odtwarzacza i obejrzę pierwszy odcinek ,,Ceny umowne''
Mam takie wrazenie, ze Zmiennicy sa traktowani po macoszemu, albo wrecz jako "wypadek przy pracy" Barei.
Olewani sa zarowno przez czesc fanow Barei (osobista obserwacja z innych forow dyskusyjnych) jak i wydawcow. Az zal patrzec w jakich bolach powstaje pierwsze wydanie DVD tego serialu, podczas gdy inne malo popularne filmy tego rezysera (z poczatku jego kariery) pojawiaja sie bez wiekszych problemow...
No to klapa - a miałam nadzieję, że w końcu sobie obejrzę ten serial od A do Z, bo niby widziałam to tyle razy, ale zawsze pojedyńcze odcinki. Alternatywy 4 i pozostałą twórczośc Barei mam na VHS i DVD, a ze Zmiennikami klapa. Co za chory kraj. A w TV z racji urlopu i ogólnie okresu wakacyjnego przegapiłam pierwsze odcinki :(
Mam pytanko - a nie wyszedł ten serial np na VCD dołączony do jakiejś gazety?
Pozdrawiam
~nika23 napisał(a):
> Mam pytanko - a nie wyszedł ten serial np na VCD dołączony do
> jakiejś gazety?
Niestety, nie.
To, że pociągi nie trzymają się rozkładu, to, że znaki drogowe fałszywie informują no to się przyzwyczaiłem, ale tego jako fan zmienników już nie zcierpię!
Pawełzmiennik napisał(a):
> To, że pociągi nie trzymają się rozkładu, to, że znaki drogowe
> fałszywie informują no to się przyzwyczaiłem, ale tego jako fan
> zmienników już nie zcierpię!
:)))
Czy te wydanie na DVD, o ktorym pisze MaJor dotyczy wydawnictwa CARISMA - seria kino komedi, bo jezeli nie to wlasnie to wydawnictwo w najblizszym czasie (ponoc wrzesien pazdziernik) ma wlasnie wydac zmiennikow na DVD
Mają być w październiku. We wrześniu jest tę nudziarstwo ,,Żona dla Australijczyka''
a co to za serial czy film i jakiego rezysera ??
Kornel napisał(a):
> Czy te wydanie na DVD, o ktorym pisze MaJor dotyczy wydawnictwa
> CARISMA - seria kino komedi, bo jezeli nie to wlasnie to
> wydawnictwo w najblizszym czasie (ponoc wrzesien pazdziernik)
> ma wlasnie wydac zmiennikow na DVD
Właśnie tego. Nie udało mi się uzyskać informacji, do kiedy zostało wstrzymane to wydanie.
> a co to za serial czy film i jakiego rezysera ??
Film. Tego samego reżysera co i inne filmy w tej serii: Barei.
Ja poki co zadowolilem sie sciagnieciem z eMule wszystkich odcinkow zmiennikow (obejrzalem w 2 dni ;)) zgrywanych z TVP Polonia.. Nie wiem czy to do konca legalne, ale mowi sie trudno, serial jest dla mnie na tyle kultowy ze musialem go miec! A tak swoja droga do sciagniecia byl tez 16 odcinek ktory okazal sie filmem XXX ;) (ale pozostale sa jak nalezy)
Ja nie będę ściągać. Poczekam cierpliwie na wydanie na płytkach.
mam pytanie co do dvd numer ze zmiennikami coraz blizej i mam takie pytanie czy mial ktos juz jakis film na dvd tyle ze stary jak wlasnie zmiennicy ??? jaka byla jego jkosc ??? lepsza niz w tv czy taka sama ??? i jaki byl dzwiek ??? polepszony czy zwykly ???
Ostatnio edytowany przez WRC (05-10-2006 20:30:32)
A co ile wychodzi Kino Komedii,tam gdzie mają być ZMIENNICY??Czy to jest tygodnik czy miesięcznik czy co??