Przejdź na główną stronę serwisu
Nie jesteś zalogowany.
Lusterko nowe
Poltax 211
Wszystkie moje taksometry
To są moje rzeczy, które zebrałem do zbudowania 1313.Mam jeszcze tą naklejkę NGK i antenę na szybę z kablem.
Dobre... :)
tylko po co az 3 liczniki do jednej taxowki ??? chyba, ze tylko jedno z tych to licznik
Tak tylko chciałem pokazać.
ale w taxi bedzie jeden tylko ??
Stasiek, na samym początku wogóle zastanów się czy chcesz się bawić w taksówkę, bo to czasem podły i ciężki kawałek chleba.
on chyba nie chce sie w to bawic tylko przerobic, bo to by byla glupota zarabiac tak skoro teraz kazdy prawie ma samochod
Ostatnio edytowany przez WRC (01-12-2008 17:48:08)
Zależy gdzie...
Oj sam już nie wiem ale raczej będę się trzymał tego że zrobię tylko wszystkie 1313 i będę wyjeżdżał na przejażdżki a nie na taxi.A do 1313 pójdzie poltax 211 ze zdjęcia.
Zawsze można robić przewozy okazjonalne np. wieczory kawalerskie, śluby albo wynająć do filmu lub reklamy :)
Ostatnio edytowany przez YACEK (04-12-2008 22:44:50)
Racja
Zawsze podczas ewentualnej kontroli podczas wiezienia młodej pary do ślubu można rzec do Pana Młodego "ratuj sytuację zielonymi", a że Pan młody tuż przed czepkiem to na pewno nie będzie gmerał pod obiciem fotela:-)
lub pół kartona marlboro.
W Puławach,moim mieście ktoś już wpadł na ten pomysł :) Ten fiat regularnie jeździ na taxi
Przejechać się takim fiatem na taksówce to raczej atrakcja...:) Pewnie ma ja jakiś emeryt! Pozdrowienia dla tego Pana!
Znalezione w sieci. Bodajże to fiat jednego z naszych użytkowników.
http://picasaweb.google.com/lh/photo/XO … 6f8xfGWetQ
Ostatnio edytowany przez YACEK (09-08-2009 18:29:38)
Nie źle się prezentuje! Ciekawe czyje to cacko? ;)
Piorun :
Nie źle się prezentuje! Ciekawe czyje to cacko? ;)
Wiem że jedno takie ma człowiek powiazany z Capri.pl , Pozdrawiam tego człowieka jako fan następcy Granady :)
Ostatnio edytowany przez TAXI 666 (10-08-2009 20:16:32)