Przejdź na główną stronę serwisu
Nie jesteś zalogowany.
Haaaa haa ha !!!
Ostatnio edytowany przez YACEK (17-12-2008 14:23:59)
Czyli widzę, że jest to zwykłe tzw. "pierd..enie kotka za pomocą młotka" ze strony Garwanki
Ostatnio edytowany przez Roberto Italiano (17-12-2008 15:21:01)
Nie wiem, co tam sobie chlopcy wyedytowaliscie, ale odnoszac sie do obecnej tresci, odpowiadam, ze tak.
ziemiadokwiatów :
fromthesecondside :
W końcu wszyscy poumierają
może nie będzie tak źle i zdążą jeszcze z autoryzacją swoich wypowiedzi ;) w przeciwnym razie to się nigdy ich nie doczekamy
a właśnie - jak się przedstawia sprawa autoryzacji? udało się coś załatwić? jeżeli nie to życzę postaciom ze Zmienników żeby znalazły wreszcie na to
czas a panom wywiadowcom większej determinacji w uzyskaniu pozwolenia na umieszczenie wywiadów na stronce to moje życzenia świąteczne!
cos mi sie wydaje, ze juz nikomu nawet nie chce sie o to zabiegac
koledzy pewnie tez moga nie miec juz czasu na to co zrozumiale sam hrynieiwcz tymbardziej
Roberto Italiano :
Czyli widzę, że jest to zwykłe tzw. "pierd..enie kotka za pomocą młotka" ze strony Garwanki
hahah dobreee, ale o czym mowa ???
Ostatnio edytowany przez WRC (17-12-2008 16:45:56)
W warunkach rzeczywistości przedwrześniowej na tle ogólnego regresu tak ekonomicznego jak społeczno-politycznego i to zarówno w warstwie pryncypiów merytorycznych, jak i w głęboko zacofanej warstwie sanacyjnej infrastruktury, szczególną nieudolnoącią i brakiem koncepcji rysował się ogólny bilans białka, który to bilans, jak powszechnie wiadomo, wyznacza tak kompetentność czynników odpowiadających za ekonomikę w każdym społeczeństwie, jak i świadczy w sposób najbardziej widoczny, jak sprawy te są zabezpieczone...
Trzeba ustalić jakieś małe qui pro quo.
A nie mówiłem... wy niewierne Tomasze!!!
Co mogę powiedzieć... na takie ciekawostki czekałem ponad 20 lat :) Dzięki.
Świetnie, Towarzyszu Garwanko!!! :)
No wreeeeeeszcie! Bardzo danke za tego Hryniewicza. A że tak nieśmiało zapytam - kiedy będzie szansa obejrzenia Gintrowskiego, Jastrzębowskiego, Kaczora, Szymborskiego, Szytenchelma, Wardejna i Zaleskiego oraz dalszy ciąg Ewy Błaszczyk?
Bardzo podobał mi się wywiad z Panem Hryniewiczem,oby tak dalej Panowie to jest to co tygryski ... :-D
Dziś Mieczysław Hryniewicz w "Dzień dobry TVN" opowiadał o odchudzaniu za pomocą hipnozy.
Mam to nagrane więc jak będą chętni to zapodam!
Ostatnio edytowany przez YACEK (08-02-2009 12:19:52)
Są. Długie to?
Część reportażowa plus studio 7 min.
http://neptun-gdansk.w.interia.pl/wyw_z_eb.html
Wywiad z Ewą Błaszczyk. Jest też o zmiennikach i o naszej stronie :)
Już się chyba kiedyś natknęłam na ten wywiad. Ale ciekawy ogółowy .
czy te wszystkie wywiady zostały wrzucone na jakieś inne servery ? pytam bo na youtube juz ich nie ma .
Dziś w ddtvn Ewa Błaszczyk Mieczysław Hryniewicz opowiadali o zmiennikach.
http://www.youtube.com/watch?v=7nKH8rFeSoo
Fot.TVN
Ostatnio edytowany przez YACEK (13-11-2010 16:58:25)
dzieki za film mialem dzis obejrzec ale musialem isc na co sobotnie zakupy
haha widzialem to, ale zupelnie przypadkowo, bo u mnie w domu ogladaja ten durny program a gdybym sam byl to bym nawet nie ogladnal pewnie tego szkoda tylko, ze nic nowego tam nie powiedziano a hryniewicz na pytanie ile gralo taksowek to odpowiedzial jak zwykle, ze 3: niebieska, zolta i czerwona a wiadomo, ze chodzilo o to ile gralo ta zolta
Ostatnio edytowany przez WRC (14-11-2010 10:03:22)
Miło zobaczyć Ich znów RAZEM :)
Sympatyczne. Zawsze brakuje mi takich "nowin" z planu, jak w pierwszej części materiału...