Przejdź na główną stronę serwisu
Nie jesteś zalogowany.
Chciałbym złożyć najszczersze życzenia bożonarodzeniowe wszystkim Zmiennikofanom. Zdrowia, szcześcia, pomyślności, szampańskiego Sylwestra i aby Nowy Rok 2008 przyniósł każdemu z was moc sukcesów!!! A także, żeby nigdy nie znudzili wam się "Zmiennicy" i autka z PRL, w co mocno wątpię :)
Pozdrawiam serdecznie i z szacunkiem dla wszystkich forumowiczów, a w szczególności Kolegę scorpio44, który na początku zganił mnie nieco w Powitalni (hehe) ;) ale jako pierwszy nawiązał przez to ze mną pewien kontakt.Wyrazy szacunku kieruję też do Szanownego Pana MaJora, Barewicza, Jordana, WRC i innych forumowiczów, którzy wypowiadali się na te same tematy, co ja.
Jeśli kogoś pominąłem to bardzo przepraszam.
dzieki wlk. sam tez mialem to zrobic, ale jeszcze czas, wiec ja rowniez zycze wszystkiego naj...
Przyłączam się do życzeń. Ku chwale forum 1313 !
Dziękuję wam bardzo!!! :)
A ja powiem po prostu rzecz nastepujaca:
Niech w roku 2008 wszystkie Wasze slonie kapia sie w mleku, a ich traby niech nigdy nie wpadaja w kaktusy! :D
Przyłączam się do życzeń Kolegi Inspektora Belona. :)
A i żebyście na swojej drodze nie spotykali ludzi pazernych jak "kulawa tygrysa"!
" W ten czas radosny
Tak niecierpliwie oczekiwany,
gdzie gasną sprzeczki i kłótnie,
a zapalają światełka na choince
goją się rany głębokie
zalane dobrym słowem
przy Wigilijnym stole
zaścielonym białym obrusem
i siankiem pachnącym polem
z opłatkiem w dłoni
z całego serca
życzę CI zdrowia,
miłości bez miary..
radości , serdeczności
niech dzieciątko
Jezus w sercach zagości,
Szampańskiej zabawy,
szalonych chwil,
udanego Sylwestra
i Szczęśliwego Nowego
Roku !!! "
To już rok minął... Dopiero co były Święta...
A pamiętam ten dzień kiedy pierwszy raz wszedłem na to zacne forum i postanowiłem, ze się zarejestruję... :) Łezka w oku...
Chłopaki (i dziewczyny) życzę Wam udanego Sylwestra, dużo %%% i żebyście pamiętali, że zabawa była super!