Przejdź na główną stronę serwisu
Nie jesteś zalogowany.
Po pięćset .... pięćdziesiąt sobie wyobraża :-)
Moje pytanie jest następujące:
Jak nazywała się kobieta, którą Jacek podwozi na ramie i która właśnie jedzie na kolegium?
Pani Lewandowska, co już się doigrała :)
Zgadza się teraz Pleban zadajesz zagadkę :)
O co prosi Jacka harcerz w zamian za pokazanie mieszkania, w którym straszy?
o wpisanie do zeszytu, dobrego uczynku/sprawności
O podpisanie zaliczenia dobrego uczynku, ale może być. Ty zadajesz :)
P.S. Myślałem, że będzie trudniejsze, bo harcerz tak niewyraźnie mówi :)
P.S. 2: W ogóle proponuje, aby odpowiadać bez zaglądania do odcinków, będzie ciekawiej :)
Ostatnio edytowany przez Pleban (22-12-2008 19:30:48)
Co powiedział Maniek Koniuszko do Gonschorka, gdy przywiózł go żółtą 1313 pod klub Ogniwo (dodam, że w momencie gdy Gonschorek chciał otworzyć drzwi i wysiąść)
Odpowiedz bez patrzenia do serialu!
Sorki, ale zadawać pytanie miał adriano... chyba, że Roberto to ta sama osoba.
No tak wybacz mój nietakt hehe, ale przypomniała mi się ta scena więc tak jakoś napisałem.
Ardiano to Ardiano a Roberto Italiano jest tylko jeden :)
Ostatnio edytowany przez Roberto Italiano (23-12-2008 13:31:42)
Ale w każdum bądź razie Marian powiedział.
- Jeden ajmoment zaparkuję pod ścianą.
To proste.
no dobra...
1. Ardiano jest jeden i niepowtarzalny. Nie wiem co wam w głowie siedzi, ale już kolejny raz kojarzycie mnie z innym forumowiczem, wcześniej było tak w przypadku wywiadu z Wojciechem Pokorą, co zostało zdementrowane w zarodku
2. Tekst Mańka po przetłumaczeniu na polski pierwszej części brzmi: każde jeden moment...
3. zeby nie wstrzymywać tematu, bo nie wiem kiedy zechce mi się po świętach do netu siąść to dajesz Stasiek kolejną zagadkę.
4. Wesołych Świąt!
Ostatnio edytowany przez ardiano (23-12-2008 19:54:32)
W zasadzie Stasiek odpowiedziałeś dobrze, bo jest: Jeden "ajnmoment" zaparkuję tylko pod ścianą. (No i zaparkował hehe). Odpowiedz możemy uznać, więc jak było mówione zadajesz Stasiek pytanie.
Pozdrawiam i Wesołych Świąt dla wszystkich forumowiczów.
Co wziął facet z kolejki po schab przed Marią Piórecką (odc. 14)?
Boczek-sama słonina z kością... :)
Tak jest. Zadawaj pytanie.
To będzie proste: pod jakim pretekstem Jacek nie chciał wziąć klienta podczas, gdy śledził Kaśkę?
Ponieważ urwał mu się pasek klinowy i musi co przystanek się zatrzymywać poza tym zaraz zjeżdża do bazy.
-Pan wolny?
- nie nie nie nie mogę. Pas klinowy mi się zerwał i co przystanek muszę sie zatrzymywać poza tym zaraz zjeżdżam do bazy.
Ostatnio edytowany przez Stasiek (25-12-2008 19:26:17)
Doskonale! Zadajesz... :)
Co było w czerwonej 1313 (Jacek wymieniał a kaśka notowała) gdy Jacek z Kaśką zajżeli w serce nowego wozu w sumie na medal?
Brak korka od oleju, popsuty wąż od chłodnicy, nie paliło się światło stopu z tyłu, rozrząd do wymiany
Lewy kierunkowskaz i klakson nie działają, łożyska nie dokręcone, pordzewiały lewy błotnik...
brak bagnetu oleju
Hehe, i kto zadaje pytanie, Stasiek? :)
W sumie to było tak: Z chłodnicy cieknie przy uszczelce ( to mam), światła stop nie palą lewy kierunkowskaz też, brak bagnetu oleju, łożyska nie dokręcone i lewy błotnik przeżarty korozją. I rozrząd do wymiany no i to wszystko. W sumie to wóz na medal...
Nie chce obrazić nikogo ale dajmy szanse fromthesecondside niech on z raz zada zagadkie.