Przejdź na główną stronę serwisu
Nie jesteś zalogowany.
dlatego tez mam taka propozycje, zeby uchwycic te miejsca, ktore byly w serialu, no moze przynajmniej te najbardziej uczeszczane, zeby pokazac jak to bylo 20 lat temu tzn w 1986 roku i 20 lat pozniej tzn dzisiaj, w roku 2006
co Wy o tym ???
Bardzo dobry pomysł.
i koniecznie zrobić replikę 1313 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Często o tym myślałem, co by było gdyby wszystko działo sie teraz.
I doszedłem do zaskakujących wniosków :).
Zmiennicy jeżdziliby już mercedesami 124 lub nawet 210/211 :)
Ceglarek byłby prezesem Orlenu, a Kuśmider jako baron paliwowy oszukałby skarb państwa na 500 milionów.
Prezes Kłusek - prezes PZPN :)
mi sie wydaje ze jezdziliby octavia - bo to najpopularniejszy model tak jak wtedy fiacik
Ostatnio edytowany przez WRC (24-10-2006 08:33:22)
Albo jakims Daewoo, bo to poniekad produkcja FSO, no a poza tym wiekszosc floty MPT sklada sie wlasnie z tych samochodow.
nooo wlasnie wiec dobrze walnalem z ta octavia bo w warszawie tez maja je w mpt a takze moglby to byc peżot 406, bo w mpt tez sa a co do daewoo to pewnie nubira - takie sa w mpt
W mpt jeżdżą octawie, superby, fiaty marea weekend, nubiry, peugeoty 406
Jeśli znależli tą kasę ukrytą w fotelu obawiam się że nie jezdzili by ani Deawoo, ani Oktawią.... :-)
a pamietacie scene ze skoczylasem? ` skoczylas bracie teraz to ja wiem gdzie cie szukac, nic dziwnego ze mlotka w rece utrzymac nie mozesz?`
WPT 1313 :
Jeśli znależli tą kasę ukrytą w fotelu obawiam się że nie jezdzili by ani Deawoo, ani Oktawią.... :-)
To też zależy kiedy ją znaleźli - bo jak wkrótce po licytacji to jeszcze załapali się na świetny kurs i mogliby kupić hohohoho - albo zainwestować w coś. Bo teraz to by im nawet na 2 pokoje nie starczyło.
knokkel :
a pamietacie scene ze skoczylasem? ` skoczylas bracie teraz to ja wiem gdzie cie szukac, nic dziwnego ze mlotka w rece utrzymac nie mozesz?`
Pamiętam, oj pamiętam ile ja się wtedy strachu najadłem :):):)