Przejdź na główną stronę serwisu
Nie jesteś zalogowany.
W serialu nie roi się od zbyt wielu scen w których Kasia prowadzi fiata,aczkolwiek uważam,że grająca ją p.Błaszczyk jest (a napewno wówczas była) dobrym kierowcą-jest kilka scen w serialu,które pokazują że całkiem nieźle radzi sobie z autem choć do prowadzenia 125p był dość ciężki zwłaszcza dla kobiety-odc 10 w zasadzie można nazwać "małym safari" Kasi-od początku do końca jeździ a w dodatku sama jedzie w teren, spod sklepu w Skórcu nieźle pali choinke;) z resztą jak i scena pogoni za starem i innych w pozostałych odcinkach serialu,nie wspominając o żuku;)
Wydaje mi się, że już gdzieś była kiedyś parę lat temu dyskusja o tym na forum.
Moja ciotka drobna kobietka tak upalała poloneza ze aż się kurzyło.
YACEK :
Moja ciotka drobna kobietka tak upalała poloneza ze aż się kurzyło.
Małe to mają charakter.. ;)
Pamiętam jak dziś, szosa na Siedlce na budziku paka czterdzieści a ta bierze się za wyprzedzanie. Z naprzeciwka idzie na kolizyjnym Żuk i daje długimi, ja pobladłem a ona w ostatniej chwili na prawo. Normalnie jak sierżant Olszańska w 07 zgłoś się.
Ostatnio edytowany przez YACEK (08-03-2009 04:44:46)
kilka lat temu Ewa Błaszczyk była gościem teleturnieju "kochamy polskie seriale" pamiętam jak wspominała,że największe problemy miała z żukiem-wielkie luzy na kierownicy i coś ze sprzęgłem,przez co podobnież auto zeszło z planu na warsztat
Żuczek miał więcej problemów. W niektórych scenach ma dziury pod drzwiami a w innych ujęciach w tych samych miejscach wszystko jest już szpachlowane.
Cud czy autonaprawa ?
Ostatnio edytowany przez YACEK (08-03-2009 11:22:01)
Dwa egzemplarze :D
Nie no ten sam, ale widać ze go ktoś w międzyczasie naprawiał.
Młody Koniuszko "mistrz kierownicy formuły pierwszej" go pewnie załatwił:-)