Przejdź na główną stronę serwisu
Nie jesteś zalogowany.
Czy można gdzies znaleść Utwory bez słów - tak jak Radio safari ??
Mam utwory bez tekstów , "wyciągnięte"z filmu
Czasem słychać tło filmu ale ścieżka dźwiękowa nie jest dośtępna bo nigdy jej nie wydano . To raczej jedyny sposób by słychać sobie tych klimatycznych utworów. Mogę sie nimi podzielić wysyłając na maila. PIŚCIE DO MNIE. Cały czas pracuje nad nowymi utworami , w każdym odcinku dochodzą nowe melodie albo zmienia się motyw. Narazie mam ich 30. Zapraszam
Oki - Wysłałem do Ciebie meila :) Jak możesz to odpisz :)
Te utwory są foprostu zajebiste - :)
Ja też prosiłbym o te melodie. Najlepsze motywy jakie kiedykolwiek słyszałem w sarialu czy w filmie!
Wysłałem maila z prośbą.
Dzięki
Witam!
Ja również miałbym gorącą prośbę, jeśli ma ktoś utwory, motywy muzyczne to plis, wyślijcie mi na maila (najlepiej wszystkie :)
Z góry dzięki
tez prosilbym o te wszystkie utworki na mejla, albo umiesccie gdzies na stronce spakowane rarem np na wwwwyslijto.pl wtedy kazdy sobie sciagnie
jOker podsunął mi świetny pomysł
Żebym umieścił cały plik na stronie wyslijto.pl
Na forum umieszcze adres z dokładnym wpisem tak aby każdy mógł sobie pobrać kiedy chce. Wtedy będzie tam każda melodia jaka pojawiła się w tym genialnym serialu :)
Teraz jeszcze nie jest to gotowe bo wyjeżdzam, a to wymaga trochę pracy (cały montaż) staram też się w miarę możliwości usuwać tło filmu.
Uruchomię ten plik za kilka tygodni (mniej więcej po ostatnim odcinku Zmienników "NASZ NAJDROŻSZY") i wtedy dam znać na forum.
czekamy zatem z niecierpliwoscia obys zrobil to jak tylko mozesz naszybciej
czekamy czekamy i mam nadzieje ze sie zalapie na ten pliczek ;-)
ciesze sie ze moglem podsunac jakis pomysl :P
pozdro
To świetnie też skożystam z tego pliku.
Ta muzyka jest niesamowicie klimatyczna i mi się nigdy nie nudzi.
Cześć!
Czy byłbyś tak dobry i przesł mi te mądrości życiowe:) na maila?
Z góry dziękuję!
Pozdrawiam,
Paweł
Wysłałem do Ciebie maila, Pawle nie przeczytawszy pozostałych postów z tego wątku.
Nie bierz tego maila pod uwagę.
Zrób tak jak radzi j0ker
bardzo proszę Was o przesłanie mi tego pliku z muzyką
czekam z niecoierpliwością
pozdrawiam
kamil
bardzo proszę Was o przesłanie mi tego pliku z muzyką
czekam z niecoierpliwością
pozdrawiam
kamil
Witam. Z nieba mi spadłeś! Jestem fanem filmów Barei, w tym rzecz jasna "Zmienników". Muza zawsze mi sie podobała, ale nie mozna jej było dorwać, z resztą sam wiesz. Zatem gdybyś mógł to prześlij mi cokolwiek.
Z góry dziękuję, składam ukłony i pozdrawiam. Cześć
Witam. Z nieba mi spadłeś! Jestem fanem filmów Barei, w tym rzecz jasna "Zmienników". Muza zawsze mi sie podobała, ale nie mozna jej było dorwać, z resztą sam wiesz. Zatem gdybyś mógł to prześlij mi cokolwiek.
Z góry dziękuję, składam ukłony i pozdrawiam. Cześć
widze ze cos nie chcesz wyslac tych utworkow? szkoda ;-(
Paweł :
jOker podsunął mi świetny pomysł
Żebym umieścił cały plik na stronie wyslijto.pl
Na forum umieszcze adres z dokładnym wpisem tak aby każdy mógł sobie pobrać kiedy chce. Wtedy będzie tam każda melodia jaka pojawiła się w tym genialnym serialu :)
Teraz jeszcze nie jest to gotowe bo wyjeżdzam, a to wymaga trochę pracy (cały montaż) staram też się w miarę możliwości usuwać tło filmu.
Uruchomię ten plik za kilka tygodni (mniej więcej po ostatnim odcinku Zmienników "NASZ NAJDROŻSZY") i wtedy dam znać na forum.
Kilka tygodni minęło ... i cisza.
Pawle, jak widzisz wiele osób jest żywo zainteresowanych muzyką ze "Zmienników"
Proszę, w miarę możliwości, pospiesz się.
Pozdrawiam