Przejdź na główną stronę serwisu
Nie jesteś zalogowany.
YACEK :
Pewnie że można zamieścić na stronie!!!
Super! :) A czy mógłbym Cię prosić o podesłanie tych zdjęć w większej rozdzielczości? Najlepiej na moją skrzynkę:
jordan wiadomojakiznak zmiennicy.com
Dzięki z góry! :)
"jordan wiadomojakiznak zmiennicy.com"
hahah nie wiedzialem ze mozna miec takiego maila, oryginalnie ma kolega
Kier.Prod.T.Garwanko :
Co do Fiata z Mysza - zagral on takze w scenie "Co za ludzie nieuzyte - rozbije sie a nie zatrzyma sie..."
O widzisz. Swego czasu na forum była dyskusja na ten temat - czy to aby nie ten sam wrak (bo komuś się skojarzył).
PS: WRC, po raz kolejny przechodzisz samego siebie. :)))))
Aj no tak, przecież to ten sam Fiat.
dokładnie sobie zoomowałem.bez dwóch zdań to ten sam kredens
Kier.Prod.T.Garwanko :
Co do Fiata z Mysza - zagral on takze w scenie "Co za ludzie nieuzyte - rozbije sie a nie zatrzyma sie..."
Dokładnie, to ten co "się nie wyrobił" :D
.
Tylko że w momencie gdy się nie wyrobił, to był jeszcze jako tako cały. Z myszą miał już rozcięty dach.
dlaczego wszyscy uwazacie ze to ten sam fiat ??? chyba przemalowac pogiety wrak jest trudno
Gdzież tam trudno.Pistolet i podkładem akrylowym wystarczy pomalować byle jak bo i tak ten fiat poszedł na złom.
Zobacz sobie ma takie same wgniecenia po tej samej stronie.
Ostatnio edytowany przez Stasiek (14-09-2008 10:09:15)
Pleban :
Tylko że w momencie gdy się nie wyrobił, to był jeszcze jako tako cały. Z myszą miał już rozcięty dach.
To pokazuje że zdjęcia nie były kręcone chronologicznie, najpierw scena z samobójcą, potem z myszą.
Wgniecenie z przodu jest identyczne jak zauważył tow. Stasiek !
Sądząc z tonu wypowiedzi kolegi Kier.Prod.T.Garwanko, wynika, że ma on skądś pewne info na ten temat (że to te same fiaty).
Wystarczy się przyjrzeć że niektóre elementy np. przewody od kierunkowskazu czy silnik od wycieraczek też są pomalowane na niebiesko co świadczy o malowaniu na szybko jak leci już po rozbiciu.
Wzięli grata ze złomowiska i odrobinę lakieru...
Ostatnio edytowany przez YACEK (14-09-2008 20:08:43)
no no no masz dobre oko widac to na silniku dosc dobrze
No i ten połysk jak po nawoskowaniu :)
Zresztą powinny być odpryski wszędzie rysy jak to przy zderzeniu a tu nie ma.
Widzę ze wszyscy zgadzamy się że to ten sam fiat.
Wzmożona obserwacja dźwignią wzajemnego zaufania!!!
Dobrze że wszyscy patrzymy na tą sprawę prze tę samą optykę. To wzmacnia nasz kolektyw do dalszych obserwacji i analiz w temacie rozstrzygania zaistniałych faktów powyższego podmiotu do którego wepchnęły nas wiadome siły!
Łubu dubu, łubu dubu, niech nam żyje prezes naszego klubu. To mówiłem ya YACEK :)
Ostatnio edytowany przez YACEK (15-09-2008 20:06:48)
od teraz to pan idziesz
YACEK :
Wystarczy się przyjrzeć że niektóre elementy np. przewody od kierunkowskazu czy silnik od wycieraczek też są pomalowane na niebiesko co świadczy o malowaniu na szybko jak leci już po rozbiciu.
Wzięli grata ze złomowiska i odrobinę lakieru...
http://images24.fotosik.pl/275/28119372769c5452.jpg
Doskonale... :D
wiem, ze to juz nieaktualne, ale dla zaintereswanych daje jeszcze fotke tego miejsca z widoku, ktory jest dobrze znany
fotka nie jest moja i pochodzi ze stronki: http://sluzewiec2.republika.pl/
Dzięki WRC to ja nawaliłam nie zrobiłam tych fotek ale tak się niestety jakoś złożyło