Przejdź na główną stronę serwisu
Nie jesteś zalogowany.
dowiedzialem sie, ze to wlasnie w tym terminalu krecili filmy w prlu i ze dzisiaj wlasnie go zamykaja (myslalem, ze zburzyli go gdy byl remont lotniska nap oczatku lat 90.) zeby pozniej zburzyc, czy zatem moglby ktos zrobic jego zdjecia ??? to juz ostatnie chwile, zeby miec uchwycona kolejna lokalizacje
Robienie zdjęć na lotnisku to ciężki temat. Z zewnątrz to jeszcze da rade ale od środka to zapomnij.
chodzilo mi o zwenatrz, bo wnetrze pewnie juz zupelnie inne
Wpisz terminal etiuda w wyszukiwarkę zdjęć googlach i ci wyskoczą foty.
YACEK :
Robienie zdjęć na lotnisku to ciężki temat. Z zewnątrz to jeszcze da rade ale od środka to zapomnij.
przesadzasz... ja nie tak w sumie dawno robiłem fotki pożegnalne koleżance na etiudzie i nikt się nie czepiał
i jeszcze coś na temat...
to, ze a google jest to ja wiem, ale nie ma tam fot z kilku miejsc tylko zwykle z jednego miejsca, ktore juz widzialem, nio ale jak nikomu nie chce sie zrobic to trudno najwyzej nie bedzie i juz nigdy nie zobaczymy
Terminal Etiuda to nie jest ten sam budynek co powstał 35 lat temu. Tamten działał chyba do 92 roku a później wybudowali nowy, już w latach dwutysięcznych.
Zmiennikowe sceny na zewnątrz lotska były kręcone przed głównym budynkiem lotniska. Te gdzie Kłusek odprawia grzybki czy Kuśmider robi ćwiczenia, czyli sceny wewnętrzne, mogły być kręcone w ówczesnej etiudzie.
Tu znalazłem dużo zdjęć pierwotnej Etiudy:
http://fenomenwarszawy.blogspot.com/200 … druga.html
Na zdjęciach są wspaniałe samoloty IŁ 62 i IŁ 62M radzieckiej produkcji.