Przejdź na główną stronę serwisu
Nie jesteś zalogowany.
premiera 4.4.09.
Klimaty jak w Zmiennikach i przerabianie fiata 125p na taryfę. Zapowiada się ciekawie :)
pełny opis strona 387 telegazety tvn turbo ;)
Najbliższa emisja - sobota 20:45 :)
ooo! trzeba będzie obejrzeć :)
ech zazdroszcze, ze macie jak ogladnac... mi debile z astera wylaczyly turbo
Nie masz czego żałować, zapowiadało się fajnie ale wyszła typowa tefałenowska robota czyli przerost formy nad treścią. Gdy już taryfiarze się rozkręcali w rozmowie to koniec i dowidzenia. A o tej replice 1313 lepiej nie wspominać.
WRC :
ech zazdroszcze, ze macie jak ogladnac... mi debile z astera wylaczyly turbo
A u mnie w aster jest turbo.
w warszawie tez jest aster ???
U mnie w mieszkaniu aster jest od 1992 r. Dawniej nazywało się "Aster City"
To ja powinienem się zdziwić że jest w Krakowie.
Ostatnio edytowany przez YACEK (04-04-2009 23:02:01)
YACEK :
U mnie w mieszkaniu aster jest od 1992 r. Dawniej nazywało się "Aster City"
To ja powinienem się zdziwić że jest w Krakowie.
to ja juz teraz wiem o co chodzi... po prostu komuna wraca i jest centralizacja mam na mysli to, ze u mnie byl "autocom", ktory zmienil sie na "aster" i teraz juz wiem czemu nazwa sie zmienila - bo przejal go warszawski aster niedawno
Ojojojjjjj... Właśnie obejrzałem ten odcinek LPRL-u. Prowadzący próbuje wycierać sobie giembe zmienikami a tu podstawowej wiedzy o serialu brak.
Ps. Żenada !!!
Przynajmniej szablon WPT z numerem im nawet zgrabnie wyszedł , Obejrzałem , ojciec nawet nagrał na dysk dekodera , takie sobie od niechcenia chyba zrobione , jazda na łebka wytłumaczona jako zabieranie ludzi z postoju prywatnymi gablotami , coś nie teges im ten odcinek wyszedł .
Ta kierowca Mikiciuk nawet nie wiedzieć w jakim kolorze być żółta 1313, bo zawsze mówi że w yellow bahama, a ta 1313 to totalny badziew. Wogóle ta prowadzący program udaje, że wszystko wie.
To że myślał iż MPT kiedyś nazywało się WPT to mnie rozwaliło.
Ja lubię Mikiciuka i uwielbiam LEGENDY PRL, jak dla mnie to jeden z nielicznych szłusznych programów. Ale muszę z przykrością przyznać, ze ostatni odcinek, choć był ciekawy tematycznie, był pełen błędów i jakiś w ogóle dziwny...
A co do koloru 1313 to Mikiciuk nie mówił o niej, tylko ten taksiarz powiedział, że jeździł Fiatem w takim kolorze.
YACEK :
To że myślał iż MPT kiedyś nazywało się WPT to mnie rozwaliło.
Gość pracujący w MPT sprostował go że odkąd pracuje a więc od 1976 zawsze było MPT ale on nawet chyba nie zwracał na to większej uwagi. A poza tym widząc prawdziwą taksówkę np.w Alternatywach widać wyrażnie napis MPT . No chyba że nie oglądał nawet Alternatyw skoro o Zmiennikach miał nikłą wiedzę .Wpisując w googlach nazwę Warszawskie Przedsiębiorstwo taksówkowe otrzymamy Zmiennicy WPT 1313 oraz wszędzie jak byk Miejskie Przedsiębiorstwo Taksówkowe
Ostatnio edytowany przez TAXI 666 (06-04-2009 21:02:13)
no widziałem i ja ten odcinek,poprostu tragedia,Patryka Mikiciuka lubię oraz Legendy PRL ale ten odcinek tragedia więc jeśli ktoś nie widział nie ma czego żałować.
Pozdro
Rzenada, rzal i bul.........
Nie bul..... tylko Buhl
Ja jak oglądałem kronikę filmową o fiatach 125p to tam pokazywali taksówkę która miała identyczne napisy na drzwiach jak w zmiennikach tylko MPT a z tyłu 919.
Te loga właśnie tak wyglądały na prawdziwych taksówkach MPT.
Jest o tym na naszej stronie
http://www.zmiennicy.com/powiekszenie.p … 6+si%EA%22
Ostatnio edytowany przez YACEK (12-04-2009 18:23:54)