Przejdź na główną stronę serwisu
Nie jesteś zalogowany.
Dyspozytorka Marysia z WPT mi się podoba...
Kasia nie była brzydka...
Fajna była też sekretarka dyrektora FSO :)
no Jacek (vel Pan Zięba z "Na Wspólnej" :D) dawal rady w tamtych czasach :)
no i Rawicz... :):)
Temat postu dotyczy przystojnych mężczyzn. Chcecie oceniać urodę kobiet,załóżcie nowy post. A wg. mnie najprzystojniejszy był Jacek. Teraz może nie jest zbyt atrakcyjny,ale wtedy był niczego sobie.
pani Lusia była sexy zwłaszcza w momentach gdy próbowała podrywać "Mariana" ;)
a przystojny nawet to był Jacek Kawalec który teraz strasznie zdziadział, zresztą chyba nikomu z odtwórców męskich ról nie udało się zachować do dzisiaj tamtej swojej atrakcyjności w przeciwieństwie do niektórych aktorek które nadal świetnie się trzymają
Ostatnio edytowany przez ziemiadokwiatów (19-04-2009 21:55:29)
zdziadzial ??? no wezze !!! przeciez wyglada calkiem dobrze tak samo jak w zmiennikach, z drugiej strony ciekawe ile on musial miec lat jak w zmiennikach gral, bo teraz nie jest stary chyba ma ok 40-stki
Jacek Kawalec urodził się w 1961 roku. Jak grał w zmiennikach miał 25 lat.
Nom nie do końca.. Jeśli przyjąć że serial był kręcony w 1984r. to miał 23 lata. Ale jeśli sceny w których brał udział były wśród tych dokręcanych w 1985r. tom miał 24. Ale mniejsza o szczegóły ;)
To prawda ziemiadokwiatów. Pomyliłem się. Liczyłem rok 1986.
Jaki 1984 !!!!!!!!!!
Kręcili wiosna w 1985 a dokręcali jesienią tego samego roku.
Ostatnio edytowany przez YACEK (20-04-2009 22:33:23)
W takim razie wychodzi na to że kręcili wiosną 1984r., jesienią 1984r. i wiosną 1985r. a może i jeszcze jesienią 1985r??. W międzyczasie mieli jeszcze przerwę letnią i zimową
Serial był kręcony od wiosny 1985 do jesieni 1985. Wiosną 1986 był udźwiękawiany. Gintrowski skończył robić muzykę w dzień awarii w Czarnobylu. Robił do gotowego, zmontowanego już filmu.
A skąd Ziemio wyskoczył ci ten 1984 ?
Ostatnio edytowany przez YACEK (21-04-2009 13:00:16)
O tak wiosna 1985... :))))
Kier.Prod.T.Garwanko :
Serial był kręcony od wiosny 1985 do jesieni 1985. Wiosną 1986 był udźwiękawiany. Gintrowski skończył robić muzykę w dzień awarii w Czarnobylu. Robił do gotowego, zmontowanego już filmu.
:O Skąd tu ten Czarnobyl ??? Dziwny zbieg okoliczności!
Chciałabym dowiedzieć się,co wasze ostatnie posty mają wspólnego z najprzystojniejszym bohaterem. Odbiegliście od tematu
Nam wolno... :)
Piorun :
Nam wolno... :)
Odbieganie od tematu jest u nas na porządku dziennym. :)
Widzę,że obca jest wam pedanteria. I chwała wam za to.
Tutaj nikt nie próbuje wprowadzać nadętych zasad jak to mam miejsce na innych forach. Oczywiście nie bywam na innych forach tylko znajomi mi mówili:)
Jesteśmy wszyscy kulturalnymi użytkownikami i to wystarczy.
Zasady? Znam to z lekcji chemii. Innych zasad nie lubię. Jestem typowym Polakiem,lub raczej Polką. Wszystko robimy "na przekór"
Ostatnio edytowany przez skorpionka73 (23-04-2009 22:19:17)
Najprzystojniejszy, poza Marianem, był Mroczkowski :)
A teraz wziąłem i przejrzałem temat i mam parę uwagów... uwag... uwagów: w szpitalu u Michalika były trzy babki. żona, towarzyszka "po linii pragmatycznej" Biernacka i ta, którą znamy jako kochankę. Może z Biernacką też coś tego? :) A spikerkę z dworca kutnowskiego proponuję wypatrzyć w "Czterdziestolatku". Gra tam jedną z koleżanek Madzi Karwowskiej z pracy. Jest o 10 lat młodsza i tam to dopiero trzeba patrzeć przez okulary słoneczne, taki blask bije, gdy się uśmiecha :)
Ostatnio edytowany przez Pleban (23-04-2009 23:06:45)
Tzn. Ta rura z panią ?
Pleban :
Najprzystojniejszy, poza Marianem, był Mroczkowski :)
A teraz wziąłem i przejrzałem temat i mam parę uwagów... uwag... uwagów: w szpitalu u Michalika były trzy babki. żona, towarzyszka "po linii pragmatycznej" Biernacka i ta, którą znamy jako kochankę. Może z Biernacką też coś tego? :) A spikerkę z dworca kutnowskiego proponuję wypatrzyć w "Czterdziestolatku". Gra tam jedną z koleżanek Madzi Karwowskiej z pracy. Jest o 10 lat młodsza i tam to dopiero trzeba patrzeć przez okulary słoneczne, taki blask bije, gdy się uśmiecha :)
"Biernacka" też tam gra koleżankę Madzi zresztą
Ostatnio edytowany przez TAXI 666 (24-04-2009 09:57:42)