Przejdź na główną stronę serwisu
Nie jesteś zalogowany.
Tak jakoś chyba nie ma jeszcze tematu poświęconego tej postaci, a jest ona ciekawa... Dziś, oglądając odcinek, w rozmowie z Krashanem, jednoznacznie skojarzył mi się z Fidelem Castro.
1. Strój, jak w morde strzelił zdjęty w wujka Fidela w najlepszych latach
2. Szmugiel prochów, z czego Kuba jest jednak dość znana
Co sądzicie o takiej aluzji, ewentualnie nawiązaniu do ówczesnej sytuacji politycznej??
i cygara palil
I z tej nienawiści do amerykańskiego imperializmu niszczył dolary :D
ardiano :
Tak jakoś chyba nie ma jeszcze tematu poświęconego tej postaci, a jest ona ciekawa... Dziś, oglądając odcinek, w rozmowie z Krashanem, jednoznacznie skojarzył mi się z Fidelem Castro.
1. Strój, jak w morde strzelił zdjęty w wujka Fidela w najlepszych latach
2. Szmugiel prochów, z czego Kuba jest jednak dość znana
Co sądzicie o takiej aluzji, ewentualnie nawiązaniu do ówczesnej sytuacji politycznej??
hahaha dobreee !!! o tym nie pomyslalem, ale rzeczywiscie z ubrania podobny do fidelka !!!
I do tego poczucie humoru facet ma :)
Piorun :
I do tego poczucie humoru facet ma :)
O,tak choćby w
tym przypadku:
"-....to pójdziesz na obiad
-z panem?
-Nie. Z krokodylami."
Jeśli chodzi o mnie to rolę pana Barei jako Krokodylowego odebrałem bardzo pozytywnie. Gra aktorska Pana Stanisława (przynajmniej ja tak to odczułem) była dość "sucha", bez emocji, a to dodało tylko smaczku bohaterowi. Co ciekawe Pan Tavi to gruba ryba zleca on Krashanowi przemyt narkotyków, ale został on przedstawiony jako osoba spokojna i z poczuciem humoru "Prędzej Ci serce pęknie niż ta kiełbasa".
Ostatnio edytowany przez Krokodylowy (04-06-2009 16:19:17)
Każdy mafioso z filmów jest spokojny. To dobrze kontrastuje z jego poczynaniami :)
Jutro 22 (okrągła) rocznica śmierci Stanisława Barei.
Ostatnio edytowany przez YACEK (13-06-2009 21:33:18)
YACEK :
Jutro 22 (okrągła) rocznica śmierci Stanisława Barei.
Nie źle! Jak ten czas szybko płynie :]
Tyle lat już mineło od tego przykrego wydarzenia:(. Naprawde czas płynie błyskawicznie.
[*] za najlepszego komediowego reżysera.
Jutro 24 rocznica śmierci Stanisława Barei.
Yacek proszę Cie... Jesteśmy o dwa lata znów starsi a Ty jeszcze mi o tym przypominasz kiedy czytam ten temat! :)
Dziś 28 rocznica śmierci Pana Stanisława
https://www.facebook.com/permalink.php? … 4406144533
Zdjęcia mojego autorstwa
YACEK :
Dziś 28 rocznica śmierci Pana Stanisława
https://www.facebook.com/permalink.php? … 4406144533
Zdjęcia mojego autorstwa
Witaj,
Jacek, nie wiedziałem, że interesujesz się aż tak bardzo fotografią. Też lubię trochę popstrykać, jednak nie mam tak dobrej ręki... No oczywiście używam lustrzanki cyfrowej zamiast analogowego aparatu. Fajnie, że jest jeszcze ktoś, kto robi takie prawdziwe zdjęcia jak kiedyś.
Dzisiaj nasz mistrz obchodziłby 92 urodziny