Przejdź na główną stronę serwisu
Nie jesteś zalogowany.
wyglada na to, ze nie bedzie trza juz jechac i robic fotki z brakujacych miejsc a wszystko to dzieki stronce wwwnorc.pl, ktora wprowadzila prawdziwa rewolucje, wystarczy wejsc i znalezc na mapie (korzystaja z google maps) miejsce z serialu i najechac na nie a pojawia sie panoramki 360 st. z danego miejsca - niestety w warszawie nie obejmuja calego miasta lub przynajmniej prawie calego jak np. krakow co az dziwne... dalbym przykladowego linka z ktorego z tych miejsc, ale niestety nei jestem zarejestrowany a tylko tak mozna to zrobic
Ostatnio edytowany przez WRC (09-05-2009 13:09:27)
To sie zarejestruj!!!
Myslec trzeba...... Niestety!!! :D
sam sie rejestruj, wszystko mam ci podstawiac pod nos ??? chyba swoje miasto znasz lepiej ode mnie
trzeba myslec niestety
Ostatnio edytowany przez WRC (09-05-2009 15:13:06)
No ciekawe odkrycie WRC - jak udało ci się znaleźć taką fajną stronkę?
Heheheheh.....
Na pewno nie wszystko, na pewno :-) ...... niektore rzeczy moga brzydko pachniec :)))
Skoro wrzucasz o czyms informacje, to albo wrzucaj ja kompletna ot, co!
Rozumiemy sie??? Jak sie bedziemy rozumiec, bedzie dobrze...
ziemiadokwiatów :
No ciekawe odkrycie WRC - jak udało ci się znaleźć taką fajną stronkę?
byl artykul w krakowskiej lokalnej wyborczej o tym, ze google rozpoczna focic miasta tworzac do google maps funkcje "street view" w google earth juz jest dawno dostepna ale tylko na mapach usa a teraz w krakowie i w warszawie za kilka tygodni zaczna jezdzic po tych miastach samochody googla i robic te fotki wiec bedzie jeszcze inne zrodlo
a o norc.pl dowiedzialem sie wlasnie przy okazji tego artykulu, bo napsiali, ze jakas rumunska firma juz zrobila cos takiego i polskie miasta maja juz fotki z 2008 rok tzn. konkretnie krakow, bo dulao mi sie to poznac i swoj dom juz znalazlem a to ten ten art.: http://miasta.gazeta.pl/krakow/1,89111, … ulice.html
Dzięki za linka :)
Ostatnio edytowany przez ziemiadokwiatów (09-05-2009 21:35:45)
spoko ja odkad poznalem ta stronke to calymi dniami siedze na niej i ogladam miasto